10 tips för biluthyrning Malaga flygplats kan erbjuda

När du letar efter biluthyrning Malaga flygplats är samma som alla andra, och det är klokt att boka din bil i förväg. Du rekommenderas även att använda en ansedd Malaga fast biluthyrning, och som de flesta andra länder du kommer att besöka, bör du göra dig bekant med de lagar och annan nyttig information om körning i Spanien innan du startar resan.

Här är några tips för att göra ditt besök till Malaga så trevlig som möjligt och för att undvika att någon av de misstag som många andra tenderar att göra när man kör för första gången i detta land.

Ett. Minimiåldern för att hyra en bil i Spanien är 21 och du måste ha haft ditt körkort i minst ett år. Om du är under 25 kommer du troligen möta en ung förarens ansvar och om du vill hyra en mer kraftfull bil åldersgränsen kan vara högre. Detta är samma gäller en extra förare, men några biluthyrning Malaga flygplats företag erbjuder det alternativet utan ytterligare kostnad, så kolla vad kostnaden är för en extra förare.

2. Se till att du förstår spanska köra lagar. Det är ett brott om du bryter hastighetsgränsen mer än 60% så lär känna hastighetsgränserna. Om du gör 160 km / h på en motorväg där gränsen är 100, kan du vara fängelse i upp till 6 månader.

Tre. Om du parkerar din bil med en gul-målade trottoarkanten du kommer sannolikt att bötfällas och bilen tas bort. En blå trottoarkanten anger du behöver en biljett, så leta efter en plats att betala.

4. Bilbälten är obligatoriska för förare och passagerare, och dina barn ska ha lämplig sittplats begränsningar.

Fem. Se till att du kontrollera tillståndet för fordonet före körning från flygplatsen. Med biluthyrning Malaga flygplats är samma som någon annan plats i Spanien: du är ansvarig för skicket på bilen när du kör bort det, så se till att du utför en noggrann inspektion och insistera på att ha några repor, bucklor eller andra skador noteras på hyra formuläret.

6. Kontrollera placeringen av signalhorn, ljusomkopplare, luftkonditionering (viktigt i Spanien), vindrutetorkare, vindrutespolare och indikatorn och varningsblinkers. Se till ljusare eller eluttaget fungerar om du behöver det eller din SatNav kan vara värdelös, och peka ut något som inte är rätt. Återigen, är du ansvarig för dessa i din hyrbil i Malaga när du underteckna formuläret och köra iväg.

7. Se till att du förstår omfattningen av din försäkring, och vad du ska göra i händelse av en olycka eller om bilen är stulen. Hyrbil i Malaga flygplats är inte annorlunda än någon annan i detta avseende, och om du misslyckas med att rapportera en olycka i tid, eller följ felaktiga rutiner, kan din försäkring ger dig problem. Har du kollision undantag, där man inte behöver betala för kollision skador orsakade av dig? CDW kan vara dyrt, men är det värt mödan?

8. Kontrollera bränslet situationen: du kommer i allmänhet ges en halv eller full tank, och om du inte fyller upp innan han återvände bilen du kommer att få betala sina priser för att återföra bränsle till samma nivå som när du körde iväg. Men kolla!

9. Se till att du får obegränsad körsträcka, även om det i allmänhet är fallet för biluthyrning i Spanien. Din hyra avgift bör omfatta 24/7 vägassistans och om du ska erbjudas att välja att betala vid bokning eller vid ankomst. En annan aspekt av flygplats biluthyrning är att när arrangera din hyrbil Malaga flygplats skatter bör ingå i den annonserade kostnader, och inte debiteras som en extra.

10. Slutligen, se till att du vet vart du ska och har de nödvändiga kartorna om du inte har en SatNav. Även med GPS, kan du själv fastnat ner några körfält smalare än din bil, så ta en bra karta över området så att du har back-up om det behövs.

Malaga erbjuder ett bra urval av företag som erbjuder biluthyrning Malaga flygplats är en av de främsta semester flygplatserna i Spanien. Du bör därför se till att företaget du väljer erbjuder dig de bästa villkoren. Om du behöver en andra förare nominerad, sedan några erbjuder dig att gratis för den andra föraren, så ställa frågan.

Om du tar allt det ovanstående i beaktande när du bokar din hyrbil Malaga flygplats bör erbjuda en bra start på din semester eller affärsresa, och du kommer att undvika olika fällor och fallgropar som många stöter på som aldrig tidigare har hyrt en bil i Spanien .