2 skäl till varför det finns många bra begagnade japanska bilar till salu

Hela världen är medveten om det faktum att begagnade Japan bilar är billigast i den här planeten. Dessutom, de begagnade Japan bilar kommer med många medföljande tillbehör, vilket gör att köpa en begagnad Japan bil mer lönsam. Alla begagnade japanska bilar som säljs kommer att vara i toppskick. Utseende av begagnade japanska bilar kommer att vara lika bra som de nya. Med alla dessa bra saker, har någon undrat varför dessa begagnade Japan bilar säljs för döda låga priser? Bara hålla behandlingen av artikeln att veta de 3 skälen bakom den billiga prissättningen av begagnade Japan bilar och den stora tillgången på densamma.

Ett. Priset på bilarna är det billigaste i Asien

Du kommer att vara väl medvetna om det faktum att prissättningen av bilarna är billigast i de asiatiska länderna. När det gäller Japan, priset på bilarna är även döda billigt. Det är anledningen till att det japanska folket köper nya bilar ofta som nya modeller introduceras. Detta gör deras gamla används Japan bilen att säljas till mycket låga priser. Som de gamla bilarna kommer att vara väl underhållna av ägaren, kan du se många bra begagnade bilar till salu till mycket låga priser. Den japanska begagnad bil inventering expanderar som människor håller på att köpa nya modellbilar och sälja begagnad bil för mycket låga priser.

2. Den mycket speciella japanska lånesystem

Även detta lån systemet inte kan förklaras i några få ord, vi ska försöka vårt bästa för att göra det begripligt i den här artikeln. Konturen av billån systemet i Japan är att du kan köpa en ny bil för nästan hälften av det ursprungliga priset på fordonet. Här är hur det fungerar. Låt oss ta ett exempel som du köper en bil som kostar 50.000 USD som har ett andrahandsvärde på 50%. Genom den unika japanska lånesystem, måste du betala endast US $ 25,000 för fordonet. Den billån systemet ger en möjlighet att göra avdrag för andrahandsvärdet på bilen. Efter ca 2 år, måste du sälja bilen till återförsäljaren och få en ny bil på samma sätt. Detta gör begagnade Japan bilar ackumuleras till inventeringen.

Människor runt om i världen har verkligen en hård tid när du importerar lyxiga begagnade bilar från andra länder. Det finns vissa situationer där import skatt av begagnad bil kommer att vara mycket större än det pris som du köpte bilen. Men saker och ting är mycket olika i fråga om import av begagnade bilar direkt från Japan. Du skulle ha hört att importera begagnade japanska bilar inte är förknippade med någon importskatt. Ja det är helt sant. Du behöver inte betala ens ett enda öre som import skatt vid import av begagnade bilar från Japan. Dessutom är samtliga bilrelaterade skatter är mycket låg för de begagnade Japan bilar jämfört med de andra.