2007 cleveland auto show för att öppna den 24 februari

För bilentusiaster, bilmässor är en stor hänga ut för att se det senaste och häftigaste i fordonsteknik. De som letar efter den perfekta bilen för att köpa tro att bilmässor är det perfekta stället att leta efter idéer. Det är mer praktiskt än att gå till en återförsäljare efter en återförsäljare bara för att leta efter den typ av bil som passar deras behov så bekvämt som passar en BMW kall luftintag på din BMW för att öka prestanda.

AutoTrader.com har sponsrat ännu en motor show för att fylla behovet av bilismen allmänheten, samt ger biltillverkarna en plats att visa upp sina varor. Vernissage den 24 denna månad är 2007 Cleveland Auto Show.

Nämnda evenemanget kommer att hållas på IX Center i Cleveland, Ohio. Showen pågår till den 4 mars. Arrangörerna uppmanar allmänheten att komma och se mer än tusen fordon på displayen. Dessa bilar är konceptbilar, uppgraderade bilar, samt helt nya fordon. Gratis parkeringsplatser erbjuds av arrangörerna att locka allmänheten att besöka och njuta av bilsalongen. Arrangörerna meddelade att bland de bilar som kommer att visas är konceptbilar som Ford Interceptor, Chevrolet Camaro cabriolet, Pontiac G8, och Jeep trailhawk bland andra. Serietillverkade fordon kommer också att visas upp vid evenemanget.

Bortsett från att njuta av många olika bilar utställda på bilsalongen kommer deltagarna också möjlighet att rida på några av de fordon som visas vid evenemanget. En av attraktionerna i 2007 Cleveland Auto Show är 40.000 ft2 off road körning kurs byggd inne i centrum för Jeep. Ett annat spår byggdes inne i showen är Cleveland Dodge återförsäljare Test Track som kommer att innehålla en Dodge Charger, en Magnum SRT8 och en Nitro RT. Spåret syftar till att visa den drivande förmåga Dodge fordon. Utanför är ett spår också byggd för Cleveland Chrysler Experience som tillåter show besökarna att ta en tur på en körning kurs som kommer att visa upp möjligheterna för Chrysler bilar.

Att slåss på nämnda även är en helt ny 2007 Saturn Sky Roadster. Bortsett från detta enorma fordon, kommer $ 20.000 värde av bensin ges bort. AutoTrader.com kommer också att hålla en $ 25,000 Utlottning. Alla dessa är vad arrangörerna av showen hoppas att locka allmänheten att besöka evenemanget.

Bortsett från att ha en chans att se de mest avancerade fordon på planeten idag, kommer deltagarna också möjlighet att träffa sport kändisar som kommer att närvara vid någon av biltillverkaren display-området. Den 26 februari, Drew Cleveland Cavaliers “Gooden, Larry Hughes, Anderson Varejao och Shannon Brown kommer att närvara vid GMC display-området. Den 27 februari, dubbat NASCAR Night, kommer deltagarna få chansen att träffa Elliot Sadler i Dodge skärm, Matt Kenseth och Todd Kluever i Ford displayen, och Mike Skinner i Toyota displayen. Dessa idrottsmän kommer att finnas på plats för att skriva autografer till de närvarande under showen.

På onsdag kommer Medical Mutual of Ohio sponsra en familjedag. Under denna dag kommer barn 25 år eller yngre inte debiteras för entréavgiften. En Disney familj kryssning paket kommer också att vara på spel denna dag. Också göra ett framträdande på showen under Family Day är Slider och Moondog, maskotar för indianerna och Cavs resp. De kommer att vara ansvarig för underhållning av dem som kommer att vara närvarande under den 5: e dagen i nio dagar bilsalongen.