2008 Chevrolet Equinox omdöme

Chevrolet Equinox
rymlig.

Efter många år av att betjäna den söta SUV-marknaden med Suzuki-medföljande Tracker, kom Chevrolet småningom upp med sin egen produkt, vårdagjämningen. Fast det lånade sina underbyggnad från en annan GM-produkt, det Saturn Vue, slutade Chevy version upp med några ganska tydliga skillnader.

The Equinox fick sin egen motor, bättre säten, och en interiör med renare ergonomi. Men vad verkligen skiljer Equinox isär (från VUE eller på annat sätt) är dess storlek. The Equinox kropp mäter 189 inches, vilket gör det mer än någon annan kompakt SUV. Utbetalningen går till baksätespassagerarna, som gynnas ytterligare av en bänk som kan glida framåt / bakåt för att rymma folk av alla storlekar. I själva verket verkar tröst att vara första prioritet, att döma av dess långsamma, lätt styrning, mjuk fjädring och bred vändradie. Equinox är definitivt en av de latare-kör stadsjeepar.

Lättja är också tydlig i sin utformning. The Equinox huvudmotor är en åldrig tryckstången 3,4-liters V6 som gör endast 185 hästkrafter och får mediokra körsträcka. Dess huvudsakliga överföringen är en 4-växlad automatlåda, och den valfria all-wheel-drive-system är känt för sina långsamma reaktioner. För 2008 fick Equinox en ny sport version som ger en mer kraftfull V6, men den modellen börjar på $ 28K, medan Equinox är den enda lilla SUV utan en 4-cylindrig motor. Vissa tycker också Equinox bullriga, och tror att dess invändiga material avger en hyrbil atmosfär. Den saknar också möjlighet att kroppens nivå sidokrockkuddar. Slutligen är de 67 kubikmeter lastutrymme skrala för något denna storlek.

Om att få det största baksätet för pengarna är dina viktigaste kriterierna i en SUV, är Equinox svårslagen. Men på alltför många sätt, tar Equinox ett baksätet till sina konkurrenter.

Vad är nytt för 2005 års Chevrolet Equinox: All-ny modell.
Vad är nytt för 2006 års Chevrolet Equinox: låsningsfria bromsar är nu standard.
Vad är nytt för 2007 Chevrolet Equinox: Newly standard funktioner inkluderar skivbromsar, en chaufför informationscenter, en MP3-videoingång och en däcktryckskontroll. Fjärrstart och ett navigationssystem finns nya alternativ.
Vad är nytt för 2008 års Chevrolet Equinox: De vanliga LS och modeller LT blir fastare fjädring inställningar. En ny högre prisklasserna LTZ modell levereras med standard läder, uppvärmda säten, Premium Sound, side-gardin krockkuddar, och ett annorlunda utseende, och en ny Sport-modellen ger en 264-hästkrafter V6, en 6-växlad automatlåda, snabbare hydraulstyrning, sport fjädring, sportstolar, och 18-tums hjul. Alla modeller får stabilitetskontroll och GM: s OnStar tjänsten.