5 anledningar att skrota din bil för kontanter

Ett. Värde av metall på uppgång – värdet av metallen ökar på grund av det rådande ekonomiska klimatet, vilket innebär att utbetalningar för skrotbilar kommer att vara ganska lukrativ beroende på skick av ditt fordon.

2. Enkelt sätt att tjäna lite pengar – snarare än att du behöver betala för att skrota din bil (som det brukade vara) du nu kan få betalt kontant på plats för att få bilen scapped. Betalt för förmånen är stor, och ett snabbt sätt att tjäna lite pengar.

Tre. Hassle gratis sätt att bli av med ditt skrot bil – eftersom det finns så många skrot fordon återförsäljare (skrot fordon Ilford) över London, har du gott om möjligheter att hitta någon att komma inom några timmar och samla din skrot bil för kontanter.

4. Hjälp världen – genom att avyttra din bil genom en registrerad utlopp, dina hjälpande återanvändning delar av fordonet som annars skulle korrodera med tiden och gå till spillo. Skrota bilen bromley tjänster återanvända skrot delarna så att de används längre, att hjälpa världen att få ut mer av livet av metallen.

Fem. Få din trädgård eller uppfart utrymme tillbaka – lagra en skrot bil innebär att du använder en parkeringsplats eller annat område av ditt hem. Genom att bli av med skrot bil, du får ditt utrymme tillbaka, samt att bli av med något som kanske inte ser mycket tilltalande för ögat.

Utifrån dessa fem anledningar, har avyttra fordon för kontanter blivit en stor verksamhet i Storbritannien. Många tusentals fordon nu skrotas för kontanter och detta är ett bra initiativ eftersom det innebär att vi arbetar mot att bli mer worldally vänlig. Vid skrotning din bil, se till att du har din loggbok med det och ni har förklarat det som SORN (off road) med DVLA eller motsvarande i ditt område.