acura bromsförstärkaren en stark sätt att stoppa

Brake boosters är inte för manuella bromsar. De används endast vid servobromsar att ge mer bromskraft med minimalt tryck på bromspedalen. En Acura bromsen Booster är en enhet som ger extra bromsverkan power.They arbetar ofta på vakuum tryck, men också arbeta parallellt med huvudcylindern som håller bromsvätska att pressa bromsvätska genom bromssystemet.

Hur man installerar ett bromsservo?
Först öppna huven och leta reda på Acura bromsen booster. Det kommer att bifogas den Huvudbromscylinder på brandväggen. Lossa och ta bort röret muttrarna som håller bromsledningen till huvudcylindern med öppen nyckel. Du kan använda en maskeringstejp och en märkpenna för att markera platsen för där bromsar linjerna kom från.
Du kommer att behöva vända varje rör muttern moturs för att lossa och vara särskilt försiktig så att du inte skadar slutet av muttern medan du lossar den. Nästa, skruva isär de två skruvarna som håller huvudcylindern på bromsservon och ta bort huvudcylindern.
Sedan Unbolt fem eller sex muttrarna som håller bromsservon på plats under instrumentbrädan bakom bilens bromspedal. Dra sedan stoppbygeln eller nåla fast med en tång och sedan trycka ut stiftet med slutet av tången. Dra bromsförstärkaren ur brandväggen och ut ur motorutrymmet. Sänk nya bromsservon i motorrummet där den gamla paus booster.

författare bio:

Detta är en verklig insats genom TheAutoPartsShop att öka din kunskapsbas om olika bildelar. Vi är en rabatt auto delar leverantör i USA, om du inte hittar det du söker så tveka inte att skicka oss ett mail och vi kommer att komma tillbaka till dig med det. Vi erbjuder original Acura bildelar som luftfilter, fönster motor, avgasrör, Acura RSX Clutch Kit, Tändspole, bromsklossar etc av multinationella varumärken.