acura tsx delar tar lyxbilar till kanten

Från inre till yttre förfining, levererar Acura TSX verkligen när det gäller design och prestanda. De sofistikerad design och bygge av Acura TSX Parts har fått stor konsumenternas intresse inte bara för den bilmodell men för Acura varumärke också.

Acura, vilket är den första någonsin märke av japanska lyxbilar har alltid varit att ställa krav på sina modeller sedan den lanserades i branschen, mer än 20 sedan. Efter Acura TSX modellen infördes var Acura varumärke kunna etablera sig som en av de mycket få märken runt kunna konsekvent utveckla nya standarder för fordonets prestanda. Den 205-hästkrafter, 2,4-liters i-VTEC inline-4 motordelar är bara några av de Acura TSX delar som gör denna japanska tillverkade fordon verkar ganska liga isär jämfört med andra märken av lyxbilar.

Som en av de många Acura TSX delar, är Acura katalysatorn en del av denna bilmodell som ganska anmärkningsvärt för dess funktioner, föra catcon prestanda till en helt annan nivå. Den Acura avgassystem Acura TSX är också värt en bit av lovvärd uppmärksamhet. Designad med en större header stuprör och en hög-flöde katalysator, ger detta Acura TSX systemet skadliga gaser att släppas med större lätthet. För den yttre Acura TSX Parts, är kroppen av fordonet gjord av titan. Konstruerad för att titta trim med ett band av övertygande simulerat trä, lyckas kroppen av denna Acura modell för att uppnå utseende och styrka för en kraftfull och elegant utseende sedan. Denna rymliga modellen tillverkades med elliptiska dimljus samt dubbla tips avgaser tillsammans med chunky-kantade tre-ekrade ratten, lägger den sista en skvätt rakish touch till den bilen, vilket gör det ser allt mer tuffare. Inte bara det, denna modell byggdes med en 17-tums hjul också. Således, slutar man upp med en trevlig blandning av finess och aggression med Michelin MXM4 all-season däck med Acura TSX.

En lyxig sedan är inte lyx alls utan banbrytande teknik som Acura TSX erbjuder. iPod-ägare kan lätt ansluta sina MP3-spelare till ett jack i mittkonsolen och spela upp den genom ljudsystem av sedanmodell. Denna lyxiga modell är även utrustad med Acura navigationssystem för smidiga resor överallt. Slutligen, var detta sedan tilldelades 2007 Frontal fem stjärnor av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Priset är erkänd som den högsta säkerheten rating för frontal, sida och välta krocktester av NHTSA: s nya bil bedömning program — gör Acura TSX inte bara kraftfull, men säkert också.