alpina bilstereo system – en kort översikt

Skaffa dig räffla till dina favoritlåtar även i bilen. Håll ögonen öppna på musik 24/7. Med den senaste alpina system bilstereo, kan du krydda upp dessa monotona långa drivar.

En vanlig alpin bilens ljudsystem (Precis som alla andra bilens ljudsystem) innehåller olika komponenter som förstärkare, subwoofers, enheter huvud, CD-växlare, delningsfilter och fjärrkontroller.

Jag kommer att tala om några av dem här. Jag hoppas att detta kommer att hjälpa dig att göra mer medvetna val. Det är, besluta om en Alpine bilstereo systemet är det bästa för dig.

Låt oss rulla …

alpina förstärkare

Förstärkare förstärka grunden eller förstärka en ljudsignal. Det är mono, 2-kanal och multi-kanals förstärkare. Låt oss använda Alpine MRP-M650 för vår fallstudie …

Det är en 400W mono subwoofer förstärkare. Den har följande funktioner:

• Den har en räckvidd frekvensfunktion 20Hz-200Hz.

• Den levereras med guldpläterade skruvklämmor.

• Den har inbyggda delningsfilter och en rörlig lågpassfilter.

Alpine förstärkare rekommenderas starkt för sin höga ljudkvalitet och prisvärdhet. Denna speciella produkt har fått fantastiska recensioner från användare. Det kostar ca $ 200.

Alpine CD-spelare / enheter Head

Den Alpine CDE-9846 är en CD-spelare med en inbyggd förstärkare. Den har följande funktioner …

• Det ger en maximal effekt på 45 watt.

• Det har cd-text. Detta innebär att mottagaren kan visa låt och skivans titel information.

• Den levereras med en löstagbar ansikte och källton minne.

På baksidan, har denna produkt inte komma med fjärrkontroller. Det skall heller inte har CD-växlaren kontrollerar och är inte kompatibel med satellit radioapparater. Ändå har den fått bra betyg – Så det är värt att ge det en titt. Det finns för runt $ 140.

högtalare

The Alpine SPS-13C2 är en två-vägs 175W bil högtalare med följande specifikationer:

• Den bashögtalare har en aluminium belagd polypropylen kon.

• Den har en uteffekt på 35 watt. RMS står för Root Mean Square, som är en exakt sätt att mäta och jämföra kraften i en högtalare.

Bil högtalare är vanligen prissatta i par. Dessa högtalare finns för ca $ 50.

Det finns andra tillbehör såsom subwoofers, spårkorsningar, overhead monitorer, hörlurar och CD-växlare som gör ett ljudsystem komplett. Gå vidare, köp en Alpine bilstereo. Din bil förtjänar bara det bästa.