anpassad bilinredning & de tre typer av människor det lockar

Det finns i princip tre typer av människor dras till en värld av anpassade bilinredning. Förstå vilken “typ” du är (i stort sett) kommer att gå långt i att hjälpa dig att förstå vilka behov du verkligen är när du söker tjänster av en anpassad bilinredning specialist, vilket i sin tur bidra till att säkerställa att du får ut det mesta av det, och gå därifrån med precis vad du ville.

De tre breda kategorier av människor som söker tjänster som dessa är:

1) generalister, efter reparation, underhåll och skötsel. Den överlägset mest talrika gruppen, är dessa människor inte vill spendera en arm och ett ben på några genomarbetade eftermarknaden projekt, de vill bara för att hålla sitt fordon kör fint och ser trevligt. För den förstnämnda, har de utan tvekan fått AAA och en mekaniker på standby. För det senare, kommer de att vända sig till en anpassad bilinredning specialist för att hålla headliner och dörrpaneler orörda, och att reparera eller byta ut revor och i sätena eller konsoler.

Oftast, de arbeten som denna grupp innebär för den anpassade bilinredning specialist har ganska snabba handläggningstider, och är ganska enkelt. Det är ovanligt att man får se en generalist som arbetar med sin tapetserare på något långsiktigt, genomarbetade projekt.

2) Sedan finns Classic Car Restorers. Denna grupp är förmodligen den näst största, och de nästan alltid vill ha stora, djupt involverade projekt. Ofta kommer de plocka upp en klassisk bil för en låt, med den kunskap och förståelse som det har sett år av försummelse. De uppdrag deras specialist med helt återställa interiören, samtidigt vara trogen den ursprungliga designen. Dessa projekt i allmänhet från flera veckor till flera månader att slutföra, beroende på exakt vad som görs, och människorna i denna grupp tenderar att vara de mest krävande och krävande, eftersom de vill absolut perfektion i sin restaurering arbete (och med rätta! ).

3) Slutligen finns det de diehard auto entusiaster. Till skillnad från den klassiska bilen restaurering folkmassan, de har inte en pengar problem att spendera på vad de råkar vara körning. För denna grupp är det inte om trogna restaurering, utan snarare att skapa en körupplevelse som är helt unik för dem. För dessa människor, är deras bil inte bara ett fortskaffningsmedel, utan snarare ett uttryck för individualitet, och efter effekter på marknaden kan bara ta dig så långt (de är, trots allt, fortfarande massproducerade).

Av denna anledning kommer de folk i denna kategori slog sina kloka huvuden ihop med deras specialist för att skapa en ofta komplicerad utseende och känner att de kan vara stolta över när jobbet är klart. Återigen, dessa projekt sannolikt span veckor eller månader, beroende på exakt hur engagerade de är.

Om du är ute efter att ha arbete på din bil, ge åtminstone fundera på vilken av dessa kategorier du tillhör innan du kontaktar din egen specialist bilinredning. Förstå exakt var du kommer från hjälper dig att definiera exakt vad det är du letar efter, och kommer att bidra till att du får exakt vad du är ute efter i slutändan.