Aston Martin Lagonda

Vissa bil kunniga människor som avses Aston Martin Lagonda som ett återupplivande av 1970 Aston Martin. Det har visat att Mercedes Benz och Aston Martin är ute efter någon form av partnerskap i syfte att minska kostnaderna och tiden på den kommande modellerna. Folket kan förvänta sig några kända prylar i bilen. Det finns olika typer av prylar som finns i bilen som är helt nya för publiken. Det finns mycket få detaljer som finns på denna modell men definitivt allt ansvar är på Mercedes när det kommer till teknik.

Utformningen av Aston Martin är hämtad från två bilar för att införa en makt packad en bil. Den S-Class of 2009 har förvärvat bra utseende men det är man skall tro att Aston kommer att få bättre utseende. Dessutom klargör ordförande Lagonda att utformningen av denna bil är inte alls som Aston. En talesman lägger också ut planen och som försummat att nämna förkortning av denna SUV. Det finns ytterligare två Lagondas som faktiskt Sedaner också använder Aston s VH-plattform. De Lagonda bilar är verkligen skapar en hype på marknaden speciellt dess utformning är att ta tag uppmärksamhet av människor.

Det är sant att Lagonda är en av de mest efterlängtade bilar och det kommer förmodligen att bli sedan. Det är en tävla sport bil men det har nästan alla lyxiga prylar och produkter för att möta kundernas krav. Denna bil har varit i mer än 13 år till existens och den har producerat cirka 645 V8 enheter. Fläktarna i Aston Martin skulle bli glad att veta att bilen är väl utrustad med så många datorkomponenter tillsammans med flera digitala instrument för fullständig njutning av kunderna. Folk kan hoppas få se Lagonda under de första månaderna av år 2012. Så, låt oss hoppas att se en ny version av Aston Martin för att njuta av en helt ny och uppfriskande utseende.