åtta taktik när hitta prisvärda biluthyrning priser

Att hitta en bra affär biluthyrning, göra tidiga bokningar med olika bilföretag, se om du kan dra nytta av privilegium kort eller belöningsprogram, inte övertalas av onödiga försäkringar avgifter, vara medveten om andra tillämpliga avgifter och arvoden, ta reda på om du är berättigade till rabatterade anställdas priser, kolla in möjliga billiga priser från hotell, undvik hyror flygplatsparkeringshusen, och kolla in webbplatser resebokning att jämföra biluthyrningsföretag.
Planering för en hyrbil på affärsresa eller nöjesresa kan vara frustrerande och jobbigt. Det kan ta timmar eller dagar för att leta efter de bästa biluthyrning affär som passar dina behov eftersom alla uthyrningsföretag skiljer. För att göra din resa njutbar, titta på dessa idéer för att fixa bättre erbjudanden biluthyrning:
Utnyttja olika byråer bil uthyrning, vilket gör din bokning så tidigt som möjligt
Du bör förbereda i förväg, speciellt när du gör reservationer för biluthyrning, för att göra semestern enklare. Sedan kan du spendera din tid på att hitta bra erbjudanden. Ett bra sätt att boka en hyrbil på en anständig hastighet är att göra resevations på företag som inte kräver någon betalning i förskott. Glöm inte att avboka dina andra reservationer när du hittar den bästa lösningen för att undvika eventuella “no-show” avgifter.
Ta reda på om du kommer att ha nytta av privilegium kort eller kampanjer belöning
Du kan använda punkter, från sådana saker som privilegium kort och belöningsprogram, för att få en rabatt på flera företag, och som innehåller vissa biluthyrningsföretag. Fråga vad du kan få med dessa punkter eftersom du kan vara berättigade att spara pengar eller få en gratis bil uppgradering eller andra förmåner.
Överflödig försäkring avgiften bör undvikas
När du bokar och betalar för din bokning, kommer företag erbjuder ofta du försäkring som kan vara mycket kostsamt. Låt dig inte luras av deras erbjudande. Kontrollera din egen politik eller kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på om dina förmåner inkluderar hyrbil försäkring. Om så är fallet, kommer försäkringen erbjuds av biluthyrningsföretaget vara till någon nytta för dig.
Se till att du forskning någon bjälke som kan vara inblandade
När du bokar din bokning för en hyrbil, kanske du inte medveten om att vissa företag tar ut avgifter. Det är viktigt att vara medveten om de villkor och andra avgifter. Det kan finnas skatter du måste betala, samt avgifter för att släppa ut bilar. Du kan också krävas för att tanka bilen vid återlämnandet, annars kommer du att debiteras en dyr summa per gallon.
Lär dig om du uppfyller kraven för lägre företagsspecifika priser
De anställda och deras familj och vänner erbjuds med rabatterade biluthyrning priser som en del av företagets anställda. Sök även reda på om du har några vänner eller bekanta som är anställda biluthyrningsföretag och fråga dem om du kan utnyttja sina rabatter för att spara på din hyrbil.
Tänk på hotellets låga priser
Många hotell erbjuder tjänster som biluthyrning. Om du redan har bokat ditt hotell, be om deras bil priser. Du kan bli förvånad över att ta reda på att hyra en bil från ditt hotell kan vara billigare, särskilt om du är en frekvent gäst eller en del av ett visst bonusprogram. Bortsett från mer besparingar, kan använda hotellet biluthyrning vara mindre krångel och mer tillförlitlig.
Airport biluthyrning bör undvikas
På grund av bekvämlighet de erbjuder, flygplats biluthyrning tenderar att vara dyrare. Om du kan, försök att inte nedlåtande biluthyrning på flygplatsen. Sök och jämför kvalitet och priser från andra uthyrning, och fråga om de har flygplatsen drop-off eller pick-up service för sin flotta.
Titta på de webbplatser resor schemaläggning för biluthyrningsfirman jämförelser
Slutligen, för att hitta en bra affär biluthyrning, bör du kolla in webbplatser resebokning, såsom Expedia, promotions, och kajak. Dessa områden kommer att vara till hjälp för att jämföra olika biluthyrning och priser, samt att titta upp kundrecensioner vars stöd i att bestämma vad som är bäst för dig kan vara enorm.
För att spara pengar till en resa för affärer, eller ens en semester, bör du hitta en bra affär för din hyrbil. Din resa måste vara smidig segling och lugnande på alla sätt. Det bara kan leverera bristen på stress du sugen på en resa.