åtta tips om att köpa en bil

Alla vill köpa en ny bil förutom att ge njutning även förbättrar levnadsstandarden för en person. De växande modeller av nya bilar gör mer och svårare för en person att välja det bästa för partiet. För det första förstår vilken som är bättre för dig att hyra eller köpa. Om du planerar att köpa en ny bil snart uppdatera dig med den automatiserade information som finns på internet. Det skulle vara ett bättre alternativ om du köper din bil genom en ny bil återförsäljare.

Den bästa tiden att köpa en ny bil skulle förmodligen vara september och oktober detta är den tid då de nya modellerna bilarna anländer. Även om du redan har bestämt vilken typ av fordon du kommer att köpa, göra dig 100% övertygad om fordonet. En köpare sägs vara i en central position under hela köpprocessen. Därför är det mycket viktigt att vara välinformerad om produkten redan innan att ingå återförsäljaravtal. Du måste tänka på vissa punkter innan du köper bilen från en ny bil återförsäljare.

Följande tips hjälper dig att fatta rätt beslut innan du köper din drömbil.

1) Hur mycket har du råd: Detta är det viktigaste beslut du måste göra innan du väljer bilen. Pengar spelar en mycket viktig roll därför att analysera din budget är mycket viktigt.

2) Handla och få de bästa priserna och modeller från olika återförsäljare och jämföra dem för att ta reda på det bästa som passar dig. Också kolla efter information på internet om de funktioner och priserna på nya fordon.

3) Ta reda på om de angivna beloppen är före eller efter det att rabatten är avdragen.

4) Beställ en ny bil om du inte är nöjd med återförsäljarna mycket. Se till att du gör det bästa beslutet, trots att det finns en fördröjning. Du kan också förhandla med 10% till 20% som återförsäljarna oftast tenderar att lägga sina incitament i fakturan priset. Kom alltid ihåg att dealern betalar priset fabriken fakturan till tillverkaren.

5) Samtidigt köper en ny bil alltid överväga ett alternativt drivmedel som din huvudsakliga pendling bil. En annan viktig faktor skulle vara att kontrollera hur mycket av bilen kan återvinnas när den har levt dess användbarhet.

6) alltid vara försiktig med de tillägg återförsäljaren kan tvinga dig att köpa. De är speciellt utformade av återförsäljarna för att tjäna som extra inkomst.

7) Kom alltid ihåg att tillverkaren oftast erbjuder en garanti på 36 månader med bilen. Men återförsäljaren kan lura dig att köpa garantin du redan har.

8) Slutligen kom ihåg att alla nya bilhandlare är inte scammers. Av en miljon människor som arbetar för återförsäljare de flesta av dem är ärliga, hårt arbetande och pålitlig. Du måste göra en liten bil forskning om du vill få den bästa möjliga bil till ett rimligt pris. Om du inte är nöjd med givarens mycket du är fri att gå bort.

Visste u vet?
Enligt Consumer Reports, endast 69 procent av kvinnorna noggrant undersöka bilpriserna innan de köper, jämfört med 86 procent av män.