audi går glam med R8

Audi verkar vara att upprätthålla en bra sak med den sofistikerade och eleganta R8-modellen. Unleashed 2006 på Paris Motor Show, verkade R8 till stun auto publik över hela världen. Audi R8 var den allra första mid-motor monterad lyxbil från märket, tidigare känd för sina fyrkantiga rallybilar. Vem säger att du inte kan lära en gammal hund nya trick?

Tails var verkligen viftar över nya stil sida blade dörrar, bildande luftintag och tjänar som en modig ny design funktion. Audi är nu en respekterad lyxvarumärke, och stora exotiska hyrbil alternativ i många stater.

För att titta på design cues av dagens Audi, de är precis lika vacker som de tycker om toppen konkurrenter inklusive BMW, Mercedes och mer. Audi R8 är en kraftfull sportbil med exceptionell kvalitet och en elegant närvaro.

Ursprungligen drivs av en 4,2-liters V8-motor sparkar tillbaka 420 hästkrafter, erbjuder Audi R8 nu en 525 hästkrafter 5,2-liters V10 alternativet. Det är inte förvånande att det finns en LeMan’s-vinnande Audi R8 racerbil!

Audi R8 Coupe är relativt unik bland superbilar, med grafik som kan kopplas upp genom att ändra färgerna på sidokniven. R8 är en verkligt mångsidig lyxbil. Audi introducerade R8 Spyder version för 2010, och det verkar ha slå en home run på marknaden.

Spyder R8 förlorade sidokniven, men den enkla tyg upptill och kol komposit bak tillsammans med borstad aluminiumram gjorde designen tricks. Föreställningen bygger R8 är en folkmassa-pleaser av en lyxbil, vare sig i V8, V10, coupe eller spyder formulär. Det ska bli intressant att se vilka nya saker kommer från märket i framtiden, och hur långt de kommer att driva sina prydligt förpackad kuvert.