Audi Q7 bär fortfarande den klassiska beröring

Audi Q7 först presenterade för en exklusiv grupp av journalister. Det var dock en stängd dörr affär som visade sig vara ganska framgångsrikt med flera personer från Audi of America att gå in för att svara på några frågor om den nya Audi Q7. Den nya Audi Q7 är byggd på samma plattform som även används av Volkswagen Touareg och Porsche Cayenne. Den rymmer också en hjulbas som är ganska längre än Volkswagen Touareg med nästan sex inches. Denna typ av hjulbasen ger då Audi Q7 en övergripande blick som utstrålar en elegant och sträckt utseende.

Audi Q7 är en sport utility vehicle. Detta fordon har proportioner som när de kombineras träna mycket snyggt ger en stark look. Fordonet innehåller och har strålkastare, bakljus, backspeglarna och dörrhandtag som andas den traditionellt utseende som anses vara enbart en Audi. Audi Q7 SUV har en grill som går väl med bilens målade horisontella band och liksom den antagna standarden mörkgrått som är ganska standard för Audis fordon lineup. Jämfört med andra modeller i Audi familjen, är den kromlist runt grillen för Audi Q7 anses vara ganska smal vilket hjälper mycket i att gallret i Audi Q7 ser en mindre överväldigande.

Det kan noteras att Audi Q7 har precis samma klassiska proportioner som Audi Avants har. Detta inkluderar en hög axeln linje, ett smalt fönster område, en sluttande taklinje som rör sig mot den bakre delen av Audi Q7, och en vinklad bakrutan. Dessa kombineras för att ge ett elegant utseende för denna sport utility vehicle. I grund och botten, bakljus för Audi Q7 är väldigt likt Audi Avant med sina tips bildar hörnen på registreringsskylten öppning. Annat än att, har Audi Q7 också en bakre stötfångaren som har två långa och tunna reflektorer monterade på den. Denna bakre stötfångaren håller extra antagna funktionen av att vara blinkers eller bakre dimljus.

Inställning av Audi Q7 bortsett från Volkswagen Touareg och Porsche Cayenne är här bilens valfri tredje raden sittplatser. Den mittersta raden för denna sport utility vehicle har förmågan att vika ner och glida framåt, vilket ger gott och enkel tillgång till baksätet. Den innehåller också en mellersta raden som har kapacitet att glida framåt och ge mer benutrymme för baksätet. När det gäller den tredje raden, kunde hela denna sätesrad vikas platt på golvet när den inte används. Detta ger mer lastutrymme i baksätet. Audi Q7 har också en elektronisk styrning för detta tredje raden.

För imponerande samlingar av Audi delar, kan kunder besöker bildelar på nätet. Denna webbutik har det senaste inom innovativa och snygga Audi delar. Bildelar är online där kunderna kan beställa äkta Audi reservdelar och tillbehör till grossistpriser. Bildelar på nätet levererar överlägsna och mycket hållbara Audi reservdelar tillgängliga.