audi Super Bowl annons med den gröna polisen är tillgänglig för nedladdning

Om du är ett fan av Audi Facebook-sida, så har du fått det speciella privilegiet att visa Audis mycket efterlängtade gröna polisen Super Bowl annons från början till slut torsdagen den 4 februari, 2010. Naturligtvis kommer du fortfarande att se annonsen på tv under Super Bowl, men att få exklusiv tillgång är alltid en perk.

Varför det lönar sig att vara en Audi Facebook Fan

För de lyckliga fans som fick en titt på den gröna polisen Super Bowl annons innan Super Bowl, fick du också se exklusivt bonusmaterial som inte blir sändes under Super Bowl. Facebook fans kan ladda ner en remix av den berömda låten “Dream Police”, utförs av rockbandet Cheap Trick. Cheap Trick retooled nådigt sin sång för den alternativa titeln, “Gröna polisen.”

En annan fördel att visa denna kommersiella tidigt är att Audi annonsen är planerad till luft under fjärde kvartalet, nära två minuters varning. Istället för att vänta på denna annons under Super Bowl, kommer du få njuta av det igen. Om du missar en del av det eftersom du är på en högljudd Super Bowl fest, kan du förklara vänligt den till alla som inte fånga annonsen förväg. Du kan också beskriva bonus material och uppmuntra dina vänner att bli en Audi Facebook fan så att de inte miste om någon framtida kul.

gör den gröna polisen existerar?

The Green Polisen uppfanns för detta speciella Audi Super Bowl annons som varar en hel minut. Varför valde Audi väljer i år att markera A3 TDI på ett unikt sätt? Möjligen eftersom A3 TDI var bara namnet Green Car of the Year av Green Car Journal. Dessutom kan det ha något att göra med det faktum att Audi A3 TDI är en ren diesel bil som ger förarna 42 mpg på landsväg och, att sockra affären, minskar koldioxidutsläppen med 30 procent. A3 TDI ståtar med den bästa bränsleekonomin för lyxbilar som säljs i USA

De Gröna polisen är närvarande i minut-långa Super Bowl annons att slå ner på människor som inte följer en miljövänlig livsstil. De gröna enforcers ge förslag på hur människor kan bli mer grönt. Naturligtvis är det bästa sättet för dessa miljö-brottslingar att bättra sig för att köra en Audi A3 TDI mot en grönare livsstil. Det hjälper också att A3 TDI inte bara ser bra ut i annonsen, men fungerar bra och ser rolig att köra.

Även Audi har lyckats imponera på Super Bowl publiken under de senaste tre åren med djärva Super Bowl annonser, är det nya gröna Polisen annons sannolikt att ta Audi till nästa nivå.