Audis A8 sedan går mjukt och bär en stor v8

Förare som planerar att hyra en bil i lyx Sedan klassen har en uppsjö av alternativ, däribland BMW 7-serie, Mercedes S-klass och Lexus LS. Den 2011 Audi A8 framstår som ett populärt val, hjälpa till att ställa biltillverkaren på takten för att ställa in en amerikanska försäljningsrekord trots den svaga marknaden.

Audi har ett rykte om att utforma fordon med minnesvärda visuella linjer, som A5 och S5 kupéer, Q5 crossover och R8 sportbil, men A8 är mer subtil.

Den nya sedan överraskningar många förare genom att erbjuda ett sortiment av invändiga komfort trots en yttre design som en gemensam flygplats limousine, enligt New York Times.

Berättelsen förändras snabbt på insidan, där en 4,2-liters V-8 motor kockar upp 372 hästkrafter och en åtta-växlad automatisk översätter transmission som makten i 17 miles per gallon i staden och 27 på motorvägen.

Framtida versioner av bilen kan erbjuda en annan nivå av fart, om företaget beslutar sig för att ta sitt europeiska turboladdade diesel V-6 motor till amerikanska stränder. Ytterligare alternativ för Audi leasing alternativ inkluderar en Google Earth-baserade navigationssystem och trådlös Web hotspot, som väntas under våren.