Australiens mest prisvärd och enkel bilprovning tjänsten

MTA Bilprovningar ger den mest omfattande tjänsten Bilprovning finns i vår bransch, inte bara fästingar och kontroller! Oavsett om du köper en bil, sälja, eller vill ha en ände av garantibesiktning, kan du vara säker på att med MTA Bilprovningar du få en fullständig bild på ett språk du förstår.

Att köpa en begagnad bil i dag kan få dig in i alla typer av bekymmer. Tyvärr är världen gåta idag med oärliga bil säljare som kommer att använda alla trick i boken för att dölja en bomb i ett till synes bra och pålitlig bil. Lyckligtvis för dig, det finns MTA Bilprovningar.

MTA Pre Köp Bil Inspektioner använder de mest avancerade system som finns i Australien för att noggrant inspektera din bil. MTA Bilprovningar är helt oberoende och mycket dedikerade till att erbjuda den mest kompletta och heltäckande mobila fordonskontroller till ett överkomligt pris. De erbjuder Pre Inköp, Pre Sale och End of garanti inspektioner i hela Sydney Metro området.

MTA är också specialiserade på att hantera mellanstatliga kunder som funderar på att köpa en bil från Sydney. MTA Bilprovningar tar krångel ur att köpa en bra interstate bil. Så oavsett om du är från Melbourne, Brisbane, Adelaide, Perth, Canberra, Tasmanien, Western Australia, Tasmania, NT, kan MTA hjälpa.

Den fordonskontroller Tjänsten är utformad för att ta stress och krångel med att köpa en bil och veta att du inte har köpt en blindgångare som kommer att hamna opålitlig och en ekonomisk mardröm. När du har gjort en bokning, organiserar vi och ordna hela processen med säljaren, genomföra en mycket grundlig inspektion och förbereda och leverera mycket detaljerad rapport via fax eller e-post.

MTA: s inspektörer är helt skickliga yrkesmän använder specialutvecklad handhållen teknologi som hämtas till en central server. Personalen är mycket vänliga och hjälpsamma, och kommer alltid att göra vad de kan för att hjälpa och vägleda dig i processen för att köpa en bil, se till att du gör det rätta beslutet.

Varje huvudkomponent i bilen kontrolleras grundligt och redovisas på ett klart och precist sätt. Vi vill inte bara kryssa för “bra” eller “dåliga” lådor! Vi tydligt våra resultat, och vara kvalificerade licensierade mekaniker vi kan diagnostisera och rapportera eventuella framtida problem som komponenten kan ha. MTA Bilprovningar tror verkligen att de ger de mest värdefulla och omfattande fordonskontroller rapporter om marknaden. Inspektion ingår, Motor & Mekaniska, Body & Paint, Inredning & Components, under kroppen, Luftkonditionering, kylsystem, Styrning & Fjädring, Bromsar, Växellåda, Wheels & Tyres.