bästa motorbåtar på Kanalöarna

Offshore Nautical LTD. är en återförsäljare av motorbåtar i Kanalöarna. Företaget bildades år 1998 och nu är de ganska populär för att leverera bästa kvalitet. I år har de sålt båtar till köparna som är värda mer än $ 8 miljoner. De belönades med den 3: e bästa återförsäljaren utmärkelse av Fairline Boats PLC. Företaget har inte bara vunnit berömmelse utan också har utökat sitt territorium i Guernsey och Jersey. De har gjort ett samarbete med Essex Båt varv i syfte att sälja produkterna i London också.

De är inte bara bra på att sälja bra produkter, men samtidigt också lovar en stor eftermarknad-tjänst som är mycket viktigt för att uppnå kundnöjdhet och behålla sin tro på leverantören. Samma standard kundservice inom alla kontor Fairline båtar. De har ett brett spektrum av båtar tillgängliga för försäljning. Den Squadron visar några eleganta båtar som är dimensionerade mellan 55-78 fot. The Phantom-serien har båt med cirka 50 meter långa och de är bara perfekt för cruising långa sträckor. De Tangas är den snyggaste av alla båtar som finns med öppna sittbrunnar. De är alltid på att uppdatera sitt utbud av båtar. Resultatet syns i den senaste förbättrad skvadron 85 och Tanga 72 serien. Men Fairline fortsätter att vara storsäljare hittills.

Om du ser fram emot en kostnadseffektiv affären då det är en bättre idé att få en begagnad båt från deras sortiment av 2: a hand båtar. De är allmänt tillgängliga på ett mer moderat pris men villkoret är naturligtvis bra. Förmedling erbjudanden på dessa båtar är också med på hemsidan och specifikationerna anges tydligt för att underlätta för köparna. Om du är en befintlig kund och ser fram emot att byta ut vissa delar av båtarna då du kommer att få de bästa tjänsterna till Ong.je. Webbplatsen hjälper besökarna med ett antal ytterligare funktioner samt bland vilka ONG Toolbar är bäst. Du får veta om vädret i detaljerna och även sjöfarten och annan hamn information här.

Om du fortfarande är orolig för de produkter One.je sedan gå igenom vittnesmål skrivna av nöjda kunder. De kommer att stå för trovärdigheten av de produkter och tjänster.