bil körs på vatten – möjligt eller bluff

“Bilar körs på vatten” har varit i nyheterna för ganska länge nu. Det har varit undersökningar utförda på användningen av vätgas som framställs av vatten som bränsle för fordon. Rapporter har det att försöket har varit framgångsrika och det är möjligt att köra bilar på vätgas. Denna information har dock varit dolt från allmänheten av politiska skäl.

Det är ett välkänt faktum att olja genererar miljarder dollar för några av de oljerika länen. Produktionen och exporten av olja har gjort vissa nationer mycket kraftfull. Priserna på olja har skjutit upp under de senaste åren. Om väte bilteknik görs kända för allmänheten, skulle efterfrågan på olja går ner vilket orsakar stora förluster på de oljeproducerande länderna.

Bil kör på vatten på en enkel formel. Vatten är sammansatt av två delar av väte och en del syre. När elektrisk ström leds genom vatten, bryts det ned till vätgas och vatten. Vätet sålunda produceras kan användas som bränsle för att köra ett fordon. Det är dock inte möjligt att köra ett fordon endast på grundval av vatten eftersom det kräver en stor mängd el och bensin krävs för att hjälpa till att driva bilen. Denna användning av vatten kommer inte bara hjälpa dig att spara lite pengar men också ge en längre livslängd på din bil och även hjälpa den löpa smidigt och med större körsträcka.

Med ökningen av föroreningsnivån är det viktigt att fordonen växla över till ett miljövänligt bränsle som skulle hjälpa enormt i miljövård. När bilen körs på vatten skulle det inte giftiga ämnen och därigenom förbättra vår livskvalitet grenrör. Du kan utveckla din egen vätgas bil med några verktyg som är lätt tillgängliga. De steg för att installera ett sådant system i bilen är enkel och skulle inte ta mycket tid.