bilar bör vara en investering i tid

Med tillkomsten av överlägsen miljövänlig teknik, har bilarna blivit säkrare än någonsin. Nya bilar som införts av ledande biltillverkare har lovat utsläppsnivåer vara minimal i förhållande till alla sina tidigare bilar. Tidigare var dyra och otänkbara uttrycken förknippade med att köpa nya bilar. Nu för att köpa nya bilar, djupa fickor är egentligen inte nödvändigt eftersom med tiden en nischmarknad för bilar Bakluckelås och bränslesnåla bilar skapas. Från Indien på ett genomsnitt, är bilen företag exporterar 2, 10.000 bilar varje år och vad detta tyder på att bilindustrin är på uppsving.

Varje år finns det företag som Nissan, Hyundai, Toyota, och Volkswagen som kommer med nya bilar i indiska marknaden. Med globala aktörer tränger indiska hemmamarknaden, för indiska biltillverkare spelet har gått knepigt. Alla stora internationella biltillverkare priset sin bil så konkurrenskraftigt att konsumenter som ser att köpa nya bilar ofta hamna med ‘jämföra bilpriser “spel.

Liknar Indien är de länder i Mellanöstern sörjt för nya bilar men med olika modeller och syfte. Här i Indien, tuffa däck, mjuk fjädring, markfrigång och bränsleeffektivitet är viktiga säljargument, medan, tillbaka i Mellanöstern, klass, storlek, väggrepp och faktorer visar är mer på displayen. Dessutom har tillgången till teknik aktiverade kunder i de båda regionerna för att jämföra bilpriser genom att gå igenom online-handböcker, användarrecensioner och kommentarer expert på TV-kanaler. I Indien, för att köpa nya bilar, det finns massor av utställningar över varje tier 1 stad, för alla möjliga märken. Showrooms av små-och medelstora bilar storlek är den vanligaste och lättillgänglig. Dessutom franchisetagare finns även utöver online bilhallar.

Bilhandlare hjälper också till att lösa kundens farhågor och provkörningar ofta försegla affären. De jämför bilpriser genom att sätta stora USP mot sina konkurrenter. Som kund måste du vara tacksamma för att det finns en mängd köpa alternativ att välja mellan i synnerhet vid bil portaler, framtidens bil köper saknar vilseleder.