bilar och deras ägare personlighet

Sammanfattning:

Några vis man spekulerade i att hundar och deras ägare tenderar att likna varandra och att efter gång även fruar och makar börjar se likadana ut och agera likadant.
Är bilen du kör en återspegling av din personlighet? Gör din bil ett uttalande om vem du egentligen är? Är du och din bil lika?

artikel:

Den gamla goda fyradörrars Buick och Olds sedan? Dessa är de traditionella mamma och bilar pop – slags Middle America. Den snubben eller docka som kör en av dessa riktigt tråkiga bilar är troligen äldre, överviktiga, troligen pensionerad och grinig. Dessa är de förare som vanligtvis har en lineup av trafiken bakom sig på två lane vägar och dröjer sig kvar i omkörningsfilen på fyra lane motorvägar.

Av någon anledning, bara känt till den hemliga Buick och Olds samhällen, dessa bilar är oförmögna att bryta några hastighetsbegränsningar. Det verkar de alla har regulatorer installeras på fabriken som håller dem minst fem MPH under skyltad hastighet. Dessa drivrutiner är helt medvetna om den potentiella road rage byggnaden bakom och faktiskt njuta irriterande andra förare och kontorister butik.

Vad sägs om den välbekanta mini-van? Herren hjälper dem som rubrik för mini-van himlen. Den stackars oskyldig ung kille som älskar att gå snabba bilar blir gift, har barn och sportbil är inte längre en del av sin ordlista. Ingenting skriker förorten som en mini-van – alla mini-van – amerikansk gjort eller japanska, spelar ingen roll.

Sällan ser du en röd mini-van, aldrig fly-gul, kanske den udda svarta – de normalt kommer i silver grått, beige, eller någon telefax därav. Ja förarna av dessa oinspirerade fordon är ungefär som bilarna själva – utilitaristiska.

Det är nästan sorgligt, hur kan någon känna äventyrlig i en mini-van – nästa, när behovet av en mini-van ut, kommer den mer modern version av en Buick – en Honda eller Toyota medelstora sedan, de verkar har inbyggda regulatorer också.

Corvette – nu får vi lite sportig. Minns du den smarta Alec ungen i high school – den korta killen som hade en massiv ego och båt skor? Killen du ville smälla upp den sida av huvudet eftersom han var så irriterande, den självutnämnda jock – japp, kör en Corvette – flyga gult.

BMW – oftast driven av den övre medelklassen, jag ska någonstans – inte säker på var, men någonstans – konservativ, professionell typ – revisor, civilekonom, aktiemäklare, junior Executive, med det – coolt, en gång identifieras som en yuppie.

Återställda Muscle Cars och 1955, 56, 57 Chevys. Dessa bilar finns i överflöd på auto auktioner – Barrett Jackson till exempel. Bilarna är eftertraktade av baby boomers som vill återuppleva sin ungdom och är beredda att spendera stora pengar för att få sina händer på dessa symboler för deras tidiga passioner.

De har troligen arbetat deras Anodrester att komma dit de är ekonomiskt (köparna ofta samla dessa saker så de måste vara rik), och de ofta visar det – övervikt, ur form med bagage hänger under ögonen och en allvarlig Jag vet allt väsen.

Ferrari – pojken leksak, favorit val för en medelålderskris. Den mest prisade kommer som en röd droppe topp med tan interiör som skriker jag vill ses av alla. Har ni märkt att de inte verkar se dig när du ger dem en tummen upp vid ett stoppljus. De vet redan att deras ritt är vägen coolt – och så är de.

Den pick me up truck. När den enda domänen av macho, har öldrickande, arbetare (fortfarande är), killarna som riskerar sina byracka liv genom att ha det rida i sängen, blivit populärt med medelklassen – ett slags jag är en av du uttalande. Lincoln gör även en version lyx yuppie i denna traditionella arbetshäst.

Den Mercedes kombi är eftertraktad av de mycket rika – asiater, advokater och narkotikahandlare eftersom det ger en air av respektabilitet och en subtil, “ja jag är rik, så där.”

Och för att avsluta detta korta stycke, blomma barn och dudes surfare från sextiotalet och sjuttiotalet fortfarande köra dessa omrörande långsamma VW skåpbilar, passar det deras personligheter och gör någon form av uttalande – kanske du vet vad det uttalandet är.