bilar som drivs med vatten fakta eller fiktion

Gör tanken på bilar som körs på vatten låter befängt för dig? Är det svårt att föreställa sig att du kan öka bilens bränsleeffektivitet med mer än 100 procent bara genom att använda en cell vatten bränsle?

Faktum är en fantastisk ny teknik har utvecklats för att låta bilar att använda vatten för att maximera bränsleeffektiviteten. Denna nya uppfinning är så kostnadseffektivt, forskarna är inte ens villiga att dela den med allmänheten. De skulle inte göra någon vinst på produkten, och deras dyra bränsle forskning skulle stoppas nästan omedelbart!

Du kanske undrar exakt vilken typ av bilar som kan köras på vatten. Svaret kommer att överraska dig. Med användningen av en omvandlare, kan varje motor använda vatten för att förbättra bränsleeffektiviteten. Dessa uppfinningar kan läggas både diesel och bensinmotorer.

Att säga att bilen faktiskt körs på vatten är något missvisande. I själva verket går bilen på en kombination av vatten och bensin. Vattnet finns i en kvart-storlek behållare fylld med vatten och en liten mängd bakpulver som är installerad under huven. Ett vakuum avleder bränsle avgaser tillbaka i vattnet.

En liten laddning av elektricitet matas till detta vatten via en anslutning till batteriet. Den elektriska strömmen delar upp vattenmolekylerna till vätgas och syrgas. Vätet riktas sedan till motorns förgasare, och fordonet tillförs sedan med hydrogenerad avgas bränsle, vilket gör att bränslet brinner mer fullständigt.

Även om du kanske har läst om möjligheterna för väte makt, är denna makt faktiskt mycket smutsiga att producera. Dessutom är processen riskabelt, väte i denna form är potentiellt mycket explosiv. Mellan risk och föroreningar, är denna typ av väte makt faktiskt ett sämre alternativ till bränsle.

Däremot kan bilar som drivs med vatten tillverka egen vätgas makt, eftersom det krävs av bilen. Praktiskt taget utan risk. Dessutom är motoravgaserna mycket renare än den för en vanlig motor eftersom bränslet förbränns mer ingående. I själva verket är den huvudsakliga slutprodukten av denna energikälla vatten!

Bilar som körs på vatten kommer att spara dig tusentals dollar varje år. Ta en stund att läsa om tekniken, innan du fattar beslutet som kommer att sätta de pengar du har att ge till de stora oljebolagen tillbaka i fickan!