bilauktioner lokalt

Bil auktioner är lokalt oftast ganska lite mindre än de nationella auktioner är, och begränsas av det område de hålls i. När du går till bilauktioner lokalt kan du få nya fordon för stora fynd. Dessa auktioner har oftast ett mindre urval av fordon som finns, och det är färre personer som deltar i verksamheten. Eftersom det finns färre människor, finns det också mindre konkurrens när budgivningen. Så du kan vara mer benägna att få en hel del på en bil vid dessa auktioner jämfört med de större.

Att hitta var dessa lokala bil auktioner hålls är halva slaget. De är oftast inte så tungt annonseras som de större auktionerna är. Du kan ibland hitta annonser för dessa i din lokala tidning eller en tidskrift. Du kan även se annonser på anslagstavlor som hålls runt om i staden. Ett av de enklaste sätten att hitta där de hålls är genom webbplatser som gov-auctions.org. Dessa platser kommer att ge dig en lista över alla auktioner i ditt område.

Gå till någon informerat auktion. Se till att du vet hur saker och ting fungerar, och vad du behöver göra innan du lämnar för att gå till en auktion. Forskning fordon och se till att du vet vad marknadsvärdet av bilen är innan du bjuder. Detta kommer att säkerställa att du får det bästa erbjudandet, och inte spendera över vad marknadspriset för bilen är. Om du har en mekaniker vän kan det vara en god idé att ta dem tillsammans för att hjälpa dig kolla bilarna. Du kan inte provköra dem innan du bjuder, men du kan starta dem och har din vän titta under huven och lyssna efter eventuella problem.

Bil auktioner är ett fantastiskt sätt att få nya bilar till kraftigt rabatterade priser, ofta så hög som 30-90 procent av av bilens marknadspris.