billigt vatten bränsle – upptäcka dessa 7 gratis tips om vatten bränsle teknik

Med bränslepriser hur de är, om du kunde förbättra gas körsträcka med bara 20%, kan det spara dig tusentals dollar om året, särskilt om du bor i ett multi-fordon hushåll. Ännu viktigare, kommer du minska din klimatpåverkan och bidra till att bromsa den globala uppvärmningen.

Den goda nyheten är att det finns många olika sätt att förbättra körsträcka, spara pengar och hjälpa miljön också, inklusive några du kanske inte någonsin ens tänkt på:

Secret # 1: Alltid köpa din gas när temperaturen är kallast. Fylla upp tidigt på morgonen eller sent på kvällen är bäst. Gas expanderar och kontrakt som bygger på temperatur, vilket innebär att det tar mindre bränsle fylla upp när det är svalare, mer när det är varmare.

Secret # 2: En dåligt underhållen bil kan lätt slösa bort 10% av det bränsle den förbrukar, så håll din luft och bränsle filter rena, byt nedsmutsade tändstift och injektorer, och byta olja varje 3000 miles med en syntetisk olja som Mobile One till förbättra effektiviteten.

Secret # 3: Se till att hålla rätt lufttryck i dina däck. Lågtryck innebär att du bil måste arbeta hårdare för att driva hjulen, som är hårdare på motorn. Men inte över-blåsa dem heller. Håll dig till det tryck som anges på däcksidan, och kolla när däcken är kalla, innan du kör.

Secret # 4 lätta din last genom att hålla tunga föremål ur bakluckan och baksätet. En lättare bil behöver mindre bränsle för att köra, och kommer också verkar snabbare och mer lyhörd.

Secret # 5: Var uppmärksam på dina körvanor. Undvik plötsliga starter och racing motorn, sätta bilen i friläge på långa nedförsbacke, och följ skyltad hastighet. Du kan öka körsträcka med 20% bara genom att köra 55 MPH istället för 75 MPH. Den långsamma körfält är din vän!

Secret # 6: Ta bort drag genom att köra med dina fönster upp, och ta bort skidor och sport rack om du inte behöver dem, särskilt på långa resor.

Secret # 7: Installera ett alternativt bränsle booster som vatten bränsle eller HHO gas systemet. . Baserat på din bil, kan du se en körsträcka ökning på 10% till 40%. Dessa system är billiga, och ganska lätt att installera.

Du kan spara pengar på bränsle, men du måste göra ett åtagande för det. Tack och lov, med gaspriserna så höga som de är i dessa dagar, det är inte så svårt! Upptäck mer körsträcka öka informationen på WaterFuelSavers.com.