bilolycka informationsutbyte vad de ska göra vid en olycka

Skador lidit till följd av bilolyckor kan vara svår och livet förändra. De vanligaste skadorna är på nacke och rygg som ett diskbråck eller utbuktande skivan, nervskador, trasiga eller vrickat ben, hjärnan eller skallskada och ryggmärgsskador Konsekvenserna av en allvarlig trafikolycka kan ha en förödande inverkan på ditt liv och kan vidare leda till skada av psykisk ångest som depression, smärta och lidande och allmän förlust av förmågan att njuta av livet som du en gång visste det.

Efter en olycka inträffar, det är en begränsad tid som en personskada stämningsansökan kan lämnas in den lag som fastställer detta är känt som en preskriptionstid.

Om du är inblandad i en bilolycka måste du stanna fordonet. Om du inte slutar och lämnar olycksplatsen, kan du bli föremål för åtal.

Efter ett stopp bör du stanna kvar på olycksplatsen. Flytta till ett säkert område och be någon att ringa till polisen och medicinsk hjälp

Om någon är skadad, ring ambulans. När polisen anländer till platsen, kommer du och den andra föraren (s) att intervjuas. Polisen frågar hur olyckan inträffade och frågar om någon har skadats.

När du lämna denna information, be polisen hur man får en kopia av polisanmälan och notera officerens namn och polisdistrikt där tjänstemannen är stationerad. Troligtvis kommer officeren att ge dig en slip informerar dig hur du får polisrapporten. Du kommer att behöva ringa till polisstation för en olycka rapport nummer.

Inte erkänna fel eller säga att du är “ok”, även om detta kan vara den naturliga artiga sak att säga, men hålla sig så lugn och artig som möjligt.

Diskuterar inte kollisionen med någon, förutom polisen, din advokat, din familj eller din egen försäkringsgivare. Få all information du behöver för att göra ett påstående direkt.

Fila en bil formulär olycka rapporten krävs vanligtvis inom 72 timmar om du är skadad eller har över $ 1500 i skador på fordon.