bilolyckor kan förebyggas

Bilolyckor är en realitet, i själva verket visar statistiken att 1 av 18 fordon kommer att delta i USA i år. Några ytterligare, skrämmande statistik är att mer än 16 miljoner människor kommer att vara inblandade i bilolyckor och skadas som ett resultat, även dödligt.

Dessa statistik är verkligen berätta … berätta att vara mycket försiktig när körning och det är vad jag vill göra i den här artikeln, lära dig att vara säker.

Ett. Alltid var din säkerhetsbälten. 50% av alla dödsfall och skador hade kunnat undvikas genom detta ett enkelt steg.

2. vara säker på att din krockkudde inte är inaktiverad. Sedan genomför i personbilar, har det skett en 30% minskning av dödsfall från användningen av luftkuddar. Ett varningens ord: Var noga med att luta sig tillbaka så långt som det är möjligt, så att du är skadad genom utplaceringen av luftkudden.

Tre. ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG Talk eller text under körning. Varje år nästan 6000 amerikaner dödas på grund av distraherad körning involverar en mobiltelefon.

Fakta: Unga vuxna reaktionstid reduceras till det av en 70 år gammal när man pratar och kör
Fakta: 21% av alla tonåren dödsfall var resultatet av distraherad körning.
Fakta: 25% av alla bilolyckor orsakas av mobiltelefon-användning!

4. Var noga med att du följer alla trafiksignaler, de läggs ut av en anledning. Varje år nästan 1.000 personer dödas på grund av rinnande röda lampor och 90.000 skadas från denna praxis ensam. Dessa är helt påverkbara bilolyckor och tålamod kan rädda ditt liv.

Fem. Använd dina speglar, titta över axlarna innan du byter körfält. Detta kommer att hjälpa dig att se in i dina persienner plats och i Kalifornien ett krav för utfärdande av körkort.

6. Se till att du se vad andra förare gör och undvika tailgating. Detta är en ledande orsak till skador och dödsfall varje år.

Dessa är bara några tips som hjälper dig att undvika bilolyckor och hoppas att detta har varit till hjälp.