bilverkstäder Bloomington, MN – 5 tips för att välja en bilverkstad du kan lita på

Låt oss inse det, vid ett eller annat tillfälle kommer vi alltid att behöva någon form av bilverkstäder, oavsett om det är bara att byta ut bromsarna, eller gör rutinmässigt underhåll, eller ens när något stort händer.

Med så många olika bilverkstäder i Bloomington MN eller var som helst, att hitta en som kommer att göra kvalitetsarbete och en du ett förtroende är nyckeln inte bara för din sinnesfrid utan även för din plånbok. Här är några tips för att göra processen enklare.

Tips # 1: Den första och största tips är aldrig vänta tills bilen går sönder för att hitta en bilverkstad, och detta är en av de största misstagen folk gör. Deras bil går sönder, får de i panik, och de plockar den första butiken i boken eller på nätet. Mycket dåligt beslut.

Du måste titta runt i förväg för att hitta rätt butik, och på det sättet du plockar inte en butik som kommer att dra nytta av dig i din tid av behovet.

En uppenbar men bra sätt att göra detta är att helt enkelt hoppa på din favorit sökmotor och skriv in något i stil med: bilverkstäder Bloomington, MN (om du bor här), eller bilverkstäder (etc.) + din stad och stat och se vad kommer upp.

Om du hittar en bra affär, och du bryter ner någon plats i närheten, i många fall har de en bärgningsbil som kommer komma och hämta bilen och ta med den till sin butik.

Tips # 2: Nästa tips som du behöver är att du måste utbilda dig själv om bilverkstäder. De flesta människor tyvärr inte vet mycket om detta ämne, och avveckla bli lurade eftersom butikerna kan dra nytta av din brist på kunskap.

En av de största saker som du behöver veta är om arbetskraft.

Arbetskraftskostnaderna är en av de största variablerna och kostnader när det kommer till affärer. Även här skiljer sig från butik till butik, och den genomsnittliga arbetskraftskostnaderna per timme bör köras i närheten av $ 90 – $ 120 och ibland mer.

Fråga runt i din trakter för att se vilka typiska priser bör vara och om du stöter på någon som är skandalöst mer än att du kanske vill tänka två gånger.

Tips # 3: Lita inte på någon direkt för att göra din auto reparationer i Bloomington eller någonstans. Alltid kolla runt för ett pris som passar in i din budget. En bra tumregel är att ringa flera uppskattningar, kasta ut den högsta och den lägsta en direkt, och plocka en i mitten som bäst passar in med vad du har råd.

Det finns andra tips som hjälper dig att hitta rätt mekaniker samt.

Tips # 4: En av de största saker att titta efter när du väljer en bilverkstad är ASE symbolen. Detta är ett klistermärke som utfärdats av det nationella institutet för Automotive Service och Excellence, och det finns strikta regler och förordningar som måste uppfyllas innan man är utfärdat. Om du hittar en butik här i Bloomington eller varhelst du råkar leva utan någon av dessa symboler, så ska du lämna omedelbart.

Tips # 5: Hur en automatisk verkstad behandlar dig är en annan indikator på deras kvalitet på tjänsterna. När du ringer, eller gå in, om de talar med dig direkt, behandla dig med respekt, är vänlig och lyssna noga på dina problem, då är chansen att de kommer att ta väl hand om dig.

Om du ignoreras, talat med fräck eller med likgiltighet, sedan lämna. Om de försöker hjälpa dig urskilja problem, ge dig en korrekt bedömning, en tydlig uppskattning av kostnaderna för att reparera din bil, är chansen att du har att göra med en ansedd butik.