BMW vågar jag

BMW har lanserat den nya BMW sub-varumärke som fokuserar på att utveckla en hållbar rörlighet, kommer det att finnas två modeller som lanserats under det nya sub-varumärke från 2013, BMW i3 och BMW i8. BMW Group kommer också att utöka sitt utbud av mobila tjänster under de kommande åren.

BMW i ger visionära bilar och tjänster, inspirerande design och ett helt nytt koncept av premium rörlighet, är båda modellerna bygger på en revolutionerande konstruktion begrepp som kallas LifeDrive arkitektur. Ett aluminiumchassi inrymmer Powertrain, medan passageraren cell består av höghållfast men extremt lätt kolfiber-armerad plast (CFRP).

BMW Group bedriver samarbeten med partnerföretag och utforska strategiska investeringar i leverantörer av mobila tjänster förutom tjänster egenutvecklade. Riskkapitalbolaget BMW i Ventures har som mål att öka utbudet av produkter och tjänster som erbjuds på sikt genom att ta andelar i mycket innovativa tjänster.

Du kommer inte att se någon ny eller begagnad BMW i Edinburgh som BMW i Ventures, var ett riskkapitalbolag grundat i New York med en investering på totalt upp till 100 miljoner dollar.

Ian Robertson, ledamot i styrelsen för förvaltningen av BMW AG ansvarar för försäljning och marknadsföring, säger: “BMW i representerar en ny rörelse i premium rörlighet Med införandet av denna nya sub-varumärke, bekräftar BMW Group sitt ledarskap som mest. . innovativ och hållbar premium bilföretag De produkter och tjänster har utformats kring en revolutionerande metod: Syftet konstruerad och specialbyggd för en hållbar, premium rörlighet Det är en ny dag i vår bransch, en ny era för individuell rörlighet Detta är BMW i -.. Born Electric “.