body kit material – polyuretan

Body kit är bland de första saker som ska läggas till bilen för att personifiera den. Body kit öka oftast ser ut men vissa komponenter gör förbättra aerodynamiken också. Även organ kit hjälpa till att förhindra mindre skärsår och bucklor händer med bilen.

Det finns tre populära material som kroppen kit är gjorda. En är glasfiberförstärkt plast, andra är kolfiberarmerad plast och den tredje är polyuretan.

Den banbrytande arbete om polyuretan, även kallat PU, skedde i Tyskland 1937. Sedan dess har andra tillverkare och forskare har tagit fram produkten. Enorma framsteg har gjorts i att raffinera de fysikaliska egenskaperna hos polyuretanskummet. Till exempel nu PU skum kan variera från mjuk till mycket hård.

Tillsammans med den grundläggande forskningen i vetenskapen av polyuretan en hel del forskning har gjorts på tillämpningar av PU. PU genomsyrar nu moderna människans liv. Från skor till platser till satser polyuretankropp, den har en mängd olika användningsområden.

De flesta PU produkter är tillverkade genom gjutning. Även om det finns program som PU beläggningar för att förbättra ytegenskaper. PU som material är hållbart, flexibelt och slitstarkt. Fördelarna med PU är att det är flexibelt och det leder till snedvridning eller delning som kan hända med fiberarmerade plastprodukter. Också vara flexibel och ha bra form minne den kan absorbera mindre stötar utan att förlora formen. Den har en hög draghållfasthet är vibrations resistent, temperatur resistent och slagtålig.

Därför är polyuretan materialet i valet för många stora biltillverkare för olika komponenter inklusive organ byggsatser. Detta innebär att även om du har en dyr bil och vill se till att de organ kit matchar till tillverkning förträfflighet din bil sedan PU organ kit från kvalitet tillverkare kommer att fungera för dig. De flesta av de stora biltillverkarna använder gjutna PU-komponenter i sina bilar. Högkvalitativa kroppen kit kan göras med PU.

Polyuretan organ kit är lätta att installera och kan installeras på så lite som trettio minuter.