Body Shop chicago pålitlig auto reparationsservice

Letar du efter en pålitlig auto reparationsservice i Chicago? Om ditt svar är positivt, förhållningssätt Body Shop Chicago, en av Premier Automotive rebuilders i Chicago. Med sina två butiker, en i W. Grand och den andra i W. Lawrence, ger Body Shop Chicago dig med kompletta bilar tjänster, bilar underhåll, fordon ombyggnad, datoriserade väglinjer och 24 timmars bogsering. Förtroende Body Shop Chicago och se din bil köra smidigt.

vårt engagemang

På Body Shop Chicago, började vi vår resa i 1983 och sedan dess har vårt engagemang har alltid varit att ge kunderna bästa service till ett överkomligt pris. Vi försöker alltid att se till att kunderna förblir stressfri erbjuda sina fordon till oss för reparation. Vår professionella kundtjänst hjälpa våra kunder genom varje aspekt av reklamationen. De är alltid på klackarna för att svara på alla dina frågor om reparationer och försäkringsärenden.

vårt team

År 1983 startade Body Shop Chicago sin resa som en banbrytande bil rebuilder välkänd för sin pålitlighet och punktliga tjänster och framgångssaga fortsätter. Tack vare vår välutbildade och erfarna team av professionella bilverkstäder som har hjälpt oss att uppnå höjdpunkten av framgång.

Vårt team är erfaren och har up-to-the-minuten kunskap och färdighet för att hantera alla och varje typ av automatisk reparation eller underhåll, stor eller liten.

Med mer än 28 år, kan du räkna med Body Shop Chicago tekniker team för att hjälpa din bil köra säkert på väg. Sant att de senaste fordonen är mer komplexa än de var innan, men Body Shop Chicago proffs besitter den kompetens som behövs för att hålla ditt fordon och dess system i perfekt skick.

Vår bemanning omfattar fyra skattningar som garanterar snabb och korrekt analys och reparation, 12 metall rekonstruktion mekaniker, 3 certifierade omlackering tekniker, 6 måla specialister förberedelse, 4 bilar utförliga tekniker, 6 certifierade mekaniska tekniker och en certifierad anpassning specialist.

våra tjänster

Vårt bilverkstäder systemet stöds av:

• ADP uppskatta programvara

• Com-Est uppskatta programvara

• Chief precision specifikation programvara

• Kollision Länk direkt till återförsäljare

• Foto bildbehandling och digital bildbehandling hårdvara och mjukvara

• Hunter Datoriserad Lazar innefattande tryckta före och efter informationen

• Chief Genesis Lazar tryckta frame specifikationer

För mer information om Body Shop Chicago och Richard Body Shop, bläddra igenom www.richardsbodyshop.net.