BorgWarner att tillhandahålla drivlina för chery

Den kinesiska bilmarknaden är exponentiellt växande. Den nämnda marknad anses vara en av de snabbast växande marknaderna för bilar i världen. Med fler kineser köper fler och fler bilar, är det uppenbart att kinesiska biltillverkare upplever tillväxt. En av dessa biltillverkare från Kina att göra sin närvaro på marknader utanför landet är Chery Automobile Company. Nämnda biltillverkaren nyligen lanserat några av sina fordon på andra asiatiska länder. Som en del av Chery expansion, har de valt BorgWarner som sin leverantör av drivlinans systemintegratörer.

Nämnda bildelar leverantör och den kinesiska biltillverkaren har samarbetat för att få mer kvalitet fordon till konsumenter inte bara i Kina utan även i andra delar av världen. BorgWarner har varit känt i världen bilindustrin som en producent av kvalitet bildelar medan Chery siktar att popularisera sitt namn bland konsumenterna. Genom detta tie-up, är Chery förväntas få ett uppsving när det gäller popularitet hos bilköparna.

BorgWarner kommer att leverera den kinesiska biltillverkaren med drivlinan systemintegratören för Chery nya all-wheel drive SUV. Bortsett från denna produkt, BorgWarner också ger styrsystem för sport utility vehicle som ska tillverkas av Chery. Som leverantör av dessa bildelar till den kinesiska biltillverkaren, är BorgWarner förväntas ange vilka system krav för nya fordon samt utformningen av drivlinan. Med BorgWarner kompetens på sitt område, de är i stånd att göra Chery fordon konkurrenskraftig i auto marknaden, som är fyllt med kvalitet fordon och kvalitet auto delar såsom EBC delar Greenstuff broms.

“Förare migrerar från större, bakhjulsdrivna SUV till stabilitet och bränsleeffektivitet framhjulsdrift bygger alla hjuldrivna fordon. Som en global ledare inom avancerad fyrhjulsdrift teknik, är vi glada att förse förarna med den förbättrad fordons dragkraft, stabilitet och hantering av NexTrac ™ systemet erbjuder, “Cindy Niekamp sade president och general manager för BorgWarner TorqTransfer Systems. “Vi är hedrade att Chery har valt BorgWarner att spela en viktig roll i drivlina systemintegration av denna nya SUV.”

Även med den efterfrågan skiftar från stora fordon till mindre, är partnerskapet mellan Chery och BorgWarner väntas inleda en ny era för den kinesiska biltillverkaren i sitt bud för global expansion. Det kan också förväntas att detta inte blir sista gången som BorgWarner kommer att leverera bildelar för den kinesiska biltillverkaren.