brandnew midlands motor show

För att kompensera för den förlorade tiden och de möjliga intäkterna, har den brittiska bilismen världen samman sina resurser och meddelade att Coventry är värd en helt ny två dagars bilsalongen egen! Så att vi alla kan gå och gå runt titta på våra drömbilar, även om vi inte har råd med bil försäkringar för att matcha dem, men drömma är kul!

Evenemanget görs möjligt genom Ricoh Arena som kommer tillsammans sponsra Midlands Motor Show. En av de viktigaste organisatörerna från Chester gruppen, lagt Roy Bird också att Coventry har under lång tid varit hem till majoriteten av biltillverkarna i Storbritannien och har händelsen i det område där de fordon som faktiskt kommer från är mycket speciell.

Han uppgav också att: “Vissa människor kan ifrågasätta vårt förstånd till att organisera en sådan show i en tid då industrin står inför sin tuffaste tiden i årtionden, men Ricoh Arena presenterar en olivkvist till industrin och unikt sponsra en betydande mängd utrymme vid dess state-of-the-art mötesplats. I ett joint venture både arenan och arrangörerna kommer att ge utrymme för upp till tre bilar utan kostnad, till Boni fide biltillverkare. Bör ytterligare utrymme krävs detta även kommer att subventioneras. ”

Detta är goda nyheter för kämpande brittiska fordonstillverkare som kämpar för att klara av effekterna av kreditkrisen. Föreställningen är planerad att äga rum den 1 augusti – 2 och biljetter för att komma in är bara tio quid! Så du kan spara lite pengar mot bilens försäkringspremie bör du hitta din drömbil!

Observera att Direct Line inte kontrollera och kan inte garantera relevans, aktualitet, eller riktigheten i artikeln ovan.