bröt det up_

Bromsar utför en mycket viktig roll i din bil. Ja, det är som att säga ditt liv beror på din bromsar. De styr upphörande och driften av ditt fordon. När ett plötsligt stopp behövs för att undvika en krasch, bromsarna göra det viktigaste uppgiften. De spelar också den viktigaste delen under reglering av fordonets hastighet. Så de bör aldrig tas för givet från reparationer till underhåll.

Med den “know how” i broms underhåll sparar tid, ansträngning, och definitivt, pengar.

Det finns vissa saker att tänka på när man gör en broms jobb. Till exempel, om bromsen temperaturen, måste du veta rätt vätska som inte kommer att försämras dig bromssystem. För bilar som inte är föremål för hög bromstemperatur, är kisel vätska tillämplig. Denna vätska kommer inte att skada lacken eller absorberar vatten, eller tillåta korrosion.

Men kontraherar kisel bromsvätska vid 360 grader Fahrenheit. I själva verket orsakar detta pedalen för att känna squishy. I det här fallet, är kisel bromsvätskan inte tillrådligt för racing ändamål.

Tänk på att vatten ger låg temperatur kokande och oljan äter gummitätningar. Så aldrig få eller ta bort något vatten eller olja i bromsvätskan. Se till att regelbundet kontrollera och byta bromsvätska för att fukten att komma ut ur bromssystemet. Ett problem som följer av en förändring av nivån av vätska.

Luft får inte komma in i bromssystemet. Om vid någon, måste den omedelbart tas bort. En squashy pedal är en indikator på att luft har kommit in.

Samtidigt läcka ut dubbla system huvudcylinder. Före anslutning av bromsledningar, är det nödvändigt att läcka ut cylindern. Något Öppna luftningsskruven när linjerna är redan kopplade. Har detta gjort på de främre och bakre bromsarna på ena sidan av din auto mobil. Sedan satte ena änden av vakuumslangen på nippeln av varje luftningsskruven och den andra änden i en burk. Tills bromsvätskebehållaren är nästan tom, försiktigt pumpa bromspedalen.

Ett alternativt sätt att läcka ut eller blödning är genom användning av en hand eller manuellt manövrerad vakuumpump som är ansluten till luftningsskruven.

Att pressa bubblorna ur sina gömda platser, kan du använda en kalkon buster att pumpa bromsvätska in luftskruven. Och att låta bubblorna trycker på ok med hjälp av hammare. Genom detta sätt, kan bubblorna avsluta med fluiden.

Alla dessa tips och mycket mer som du kan hitta från din instruktionsbok guidar dig i att göra någon broms jobb.

Nästa sak att göra är att bryta i din nya bromsbelägg. Detta kan göras genom att bromsa och tillåter växelvis bromsarna svalna. Detta är på grund av att bromsbelägg måste värmas likformigt.
Sedan, när det gäller din Mercedes, undersöka Mercedes broms boosters genom pumpning pedalen några gånger. Gör detta långsamt och med motorn avstängd.

För att slutligen kontrollera om bromsarna är ok eller inte, tryck på pedalen. Sedan starta motorn. Om pedalen sjunker när vakuumet utvecklas i booster, då det går att visa din bromssystemet mår bra.