Buick ökar körsträcka med hybrid alternativ i 2012 regal

När Buick rullar sin 2012 Regal i showroom billeasing golv i höst, kommer de medelstora lyx Sedan har ett stort hopp framåt tack gas körsträcka till ett nytt hybridsystem under huven.

General Motors utvecklat eAssist bränslebesparande teknik som en “lätt-hybrid”-system, som också används i 2012 Buick LaCrosse. Bilarna använder el från bromsmoment för att hjälpa sin huvudsakliga bensinmotor vid kraftig acceleration, men inte att köra under enbart batterikraft.

I ett fordon leasingavtal marknad som domineras av stigande gaspriser, kan det eAssist systemet lägga till upp till 15 hästkrafter för ytterligare acceleration till dess 2,4-liters, 4-cylindrig motor utan att ådra sig en högre gas räkningen. Den 2012-modellen kommer att få 25 procent mer gas körsträcka än 2011 Regal, med uppskattningsvis 26 miles per gallon i staden och 37 mpg på landsväg.

Bilen sparar också bränsle med en automatisk avstängning av motorn när bilen stannar och med aggressiva bränsle cut-off under inbromsning.

“Buicks eAssist teknik innebär kunderna inte behöver handla en upplevelse premium Kör för effektivitet,” Buick marknadsföring vice president Tony DiSalle sade i en release. “Vi tror Regal och LaCrosse med eAssist ge mer logiska och prisvärt val, jämfört med andra hybrid medelstora och full-size lyxiga sedaner.”