bygga en elbil-vad du behöver

Att bygga en elbil kan låta svårt, men med en kvalitet konvertering manual det är mycket enklare än du kanske tror. Vad du egentligen gör är att konvertera din nuvarande bensindrivna auto i en eldrivna fordon. Även om du inte är en professionell mekaniker, en genomsnittlig göra det själv entusiasten kan åstadkomma detta på bara några dagars arbete. Här är en lista över de grundläggande utrustning du behöver för att göra bygga en elbil:

• Arbete utrymme område

• Arbete bänk

• Grundläggande verktygssats – skiftnycklar, socket set, skruvmejslar.

• Liten kvarn

• En motor hissa

• Svetsutrustning

Elmotorer är tystare, säkrare, mer tillförlitlig och mer kostnadseffektivt än bensindrivna motorer. Elektriska motorer och batterier kan köpas ganska billigt, eller till och med gratis, om du vet var du ska leta. Eftersom elmotorer drivs med el, kan deras makt kommer från en mängd olika strömkällor, inklusive vind-eller solenergi generatorswhich kan också vara hemma byggt, minska din energianvändning till noll.

Även om dagens elnät, plug-in-bilar är renare än bensinbilar. Ännu bättre, medan el blir renare och mer förnybar varje år, håller även den renaste bensinen bilen lägga till föroreningar och alltid kommer. Å andra sidan när du bygger en elbil, det blir bara renare med tiden som nätet blir renare, så att du hamnar med en pålitlig, ren löpning, utsläppsfria bil.

Slutligen när du bygger en elbil är det ganska lätt på ens ficka, eftersom det kan göras för under $ 500. Så om du funderar på att bygga din egen elbil, är det första du behöver en välskriven yrkesinriktad handbok med tydliga illustrationer för att guida dig genom processen, och i en kort tid kommer du att ha din hemmagjorda elbil redo och kör!