Cadillac DTS återuppliva cadillac klassiker

2006 Cadillac DTS är ett annat tillägg till Cadillac varumärke. Cadillac, vilket är det varumärke som är starkt förknippat och ansluts med lyx, är precis på väg att återuppleva och återuppliva sina produkter från det förflutna. Denna nya fordon från Cadillac är en stor lyxig sedanmodell som lovar att ge utmärkt prestanda, precis som sina förfäder gjorde. Det håller styling som är enkelt och entydigt en Cadillac. Här finns också en ny inredning, en mycket raffinerad chassi tuning, samt ha den nya NorthStar 4,6 liters V8-motor.

Inte bara sportsligt en ny interiör, håller yttre sådana förändringar också. Detta fordon kommer med en ny front plåt, galler, fascia, och några högintensiva xenon strålkastare. Lades också till 2006 Cadillac DTS är ett nytt däck lock, en bakre kvartal, en bakre fascia, och lysdiod (eller lysdiod) bakljusen. Här finns också vertikalt formade strålkastare och baklyktor, ett ägg låda grillen, och en dihedral formad huva. Interiören är mycket ren och skulpterade med en återupplever de senaste mönster och lagt upp med vissa moderna förfining detaljer också. De nya tillägg för 2006 Cadillac DTS “interiör inkluderar dubbla fasthet säten som har avsiktligt utformad och konstruerad för att ge tröst och stöd. Det också finns verkliga Burl trä garnering, en sänkt och mer framåt placerade instrumentpanelen, rymd, en ny analog klocka, mjuka bakre ytor uretan för instrumentpanelen och övre dörrar, och en integrerad mittkonsolen design.

Per säkerhet, håller 2006 Cadillac DTS funktioner som inkluderar dubbla främre krockkuddar, främre sidokrockkuddar, gardin sidokrockkuddar, låsningsfria fyra hjul skivbromsar, en däcktryckskontroll, vindrutetorkare aktiverade strålkastare, varselljus, och en nöd inne trunk release. Komfort och bekvämlighet funktioner för detta fordon inkluderar onstar bidragssystemet, luftkonditionering med tri-zons kontroller inklusive kontroller i bak, en inre luftfilter, en servostyrning, en tilt ratt insvept i läder och rymmer klimat och radio kontroller , en farthållare, läderklädsel, ett åtta vägs elmanövrerade sportstolar med svankstödsinställning, en mittkonsol, mugghållare, en trunk genomslag, uppvärmda backspeglar med blinkers, elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, en fjärr keyless inresa systemet , en avlägsen motorstart, en AM/FM/CD/MP3 spelare, en analog klocka, en varvräknare, en färddator, belysta speglar front visir, variabel intermittent vindrutetorkare, en eluppvärmd bakruta, en automatisk dag och natt backspegeln, en kompass, karta belysning, automatiska strålkastare och golvmattor.

Kunder och Cadillac ägare kan söka efter rabatt Cadillac DTS delar och Cadillac bildelar från Auto Parts Discount s säkrade webbutik som är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Cadillac delar Bildelar Discount breda kollektionen är absolut de lägsta priserna och tillverkade av högsta kvalitet material.