Chevrolet Aveo u-va är den bästa bilmodell från GM i mitten av segmentet

Varje bil slår våra ögon, men det finns bara ett fåtal bilar som slår våra sinnen. Det är Chevrolet Aveo U-Va som har förmågan att fånga tag i våra sinnen. Det är på grund av den premie kombi designen som har blivit begåvad med Chevrolet av Italdesign Giugiaro Studio. Denna design av bilen gör det lite snyggt och bidrar till den övergripande utseendet. Aveo U-Va har lanserats av General Motors i kategorin medelstora bilar. Med hjälp av utmärkta PR-tekniker och annonser, har GM lyckats bekanta människor med något häftigt de har. För att nå ut till människor, anlitade Aveo Indien Saif Ali Khan som sitt varumärke ambassadör eftersom hans bild matchade essensen bakom sälja denna bil.

Det är inte bara PR-tekniker, men också de funktioner och specifikationer för Chevrolet Aveo Uva som har gjort det en känd bil från Chevrolet familjen. Slanglösa däck, nav hjul täcka, krom grill, internt justerbara sido backspeglar, servostyrning, fjärr tanklock, ryggstödet shoppa krok, dubbla signalhorn, bakre lås barn, dörren på glänt varning och dag / natt backspeglarna är några attraktiva inneslutningar i den här bilen. Om en bil har utmärkta funktioner och ger inte bra körsträcka, då är det till någon nytta. Men, är Chevrolet Aveo U-Va perfekt i alla avseenden. Med en körsträcka på 11 kmpl på stadens vägar och 14kmpl på motorvägar, verkar det vara ett sant värde för pengarna bil. Nu kan du njuta av varje ögonblick av din enhet med denna finaste bil från Chevrolet.

Chevrolet har fört Aveo U-Va i 3 varianter – 1.2, 1.2 LS och 1,2 LT för passande alla behov. Den första modellen är en grundläggande en med vissa avancerade funktioner, medan de andra två är övre versioner med aluminiumfälgar och inbrottslarm i 1,2 LT. General Motors har alltid tagit hand om säkerheten i sina bilar. De är ganska väl medvetna om de eventuella missöden och försöker skydda sina kunder så mycket som de kan. Med Air Bag i 1,2 LT version, kommer de personer som sitter i fronten vara säker från plötsliga hit av bilen. På senare tid har det funnits en hel del olyckor på vägen och Chevrolet har varit medveten om det. Det är på grund av denna anledning som de har införlivat avancerade säkerhetssystem i bilmodeller för kundens skydd.