chevy astro flashiga inte utan praktiska

Erbjuds i tre utföranden som består av basen, LS och LT, är Chevy Astro en lastbil-baserade minibuss men det är inte så flashigt som de övriga varumärkena i sitt eget segment. Ja, inte skryta inte om flashiga prylar och funktioner för hög teknologi. Men mitt i allt, kommer Chevy Astro i princip tjäna sitt syfte, och det är att transportera och leverans last och passagerare. Denna funktion görs med största omsorg och säkerhet och även ger total och stor bekvämlighet. I ett nötskal, erbjuder detta fordon stabilitet, säkerhet och hållbarhet sedan introduktionen tillbaka i slutet av 1980.

Ta en titt på Chevy Astro inredning, ståtar detta fordon en stuga som kan ta högst åtta passagerare. Den har två främre hinkar säten. Den bakre delen av fordonet har två bakre bänkar som kunde seat tre personer. Den andra raden hinkar platser är valfria, dock. Precis som de flesta bilar nuförtiden, kan de bakre sätena tas bort eller vikas ned. Genom att göra så, är lastutrymmet förbättras och utvidgas till att komma upp till 170 kubikfot.

För den senaste modellen av Chevy Astro, sport fordonet 16 tums hjul och däck. När det gäller människor som söker från utsidan, sport Chevy Astro en skjutdörr i sin passagerarsidan. Kraften i detta fordon kommer från dess 4,3 liters V6-motor som kan producera cirka 190 enheter av hästkrafter vid 4400 rpm och 250 pund fötter vridmoment. Denna motor använder en multi-port bränsleinsprutning och får lite hjälp från en fyra växlad automatlåda med överväxel. Den Chevy Astro levereras också med antingen en bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Detta fordon har också försetts med Låsningsfria fyra hjul bromsar som arbetar mycket med en mycket lyhörd Hydroboost hydrauliska verktyg booster makt bromsen samt GM: s Dynamic Bakre proportionering.

Detta fordon kommer med funktioner och alternativ som inkluderar luftkonditionering, en all wheel drive, en AM / FM-stereo, en kassettbandspelare, CD-spelare, bak ljudkontroller, en digital klocka, varselljus med automatisk exteriör lampa kontroll, förare och Höger fram passagerare frontal krockkuddar, speciell duk sittplatser, sex sätt makt förarsäte, en HomeLink sändare, en hjulupphängning system, låssystem, en pakethållare, en overhead-konsol med förvaringsfack, makt dörrlås, fönsterhissar, makt utanför backspeglar, en bakre holländsk dörr, en fjärr keyless inresa systemet, en Vortec 4300 V6 motor, en farthållare och en tilt wheel rattstång.