Chrysler Group slår sig ihop med fye för nya Jeep Wrangler annons

DaimlerChrysler AG: s Chrysler Group division har nyligen lanserat en aggressiv reklamkampanj för att främja den nyligen omgjorda Jeep Wrangler. Ingår i kampanj för Jeep Wrangler är företagets samarbete med Trans World Entertainment, ett företag som driver detaljhandel underhållning butiker för förinspelade ljud eller video. Dessutom driver Trans World Entertainment sina butiker heter fye (För din underhållning). Trans World Entertainment driver för närvarande mer än 800 Fye butiker över hela USA, vilket gör det som den största återförsäljaren i nationen för underhållning kategori.

Enligt Chrysler, “främjande gjorde meningsfullt för Jeep eftersom en stor del av Fye kunder är unga män i åldern 18 – 34, den demografiska eftertraktade av Jeep för Wrangler”. Den reklamkampanj för den nydesignade Jeep Wrangler har en tävling som kommer att ge en chans till fye kunderna att scanna en streckkod för att de ska kunna ha en post i utlottningen tävlingen, där det stora priset är nya Jeep Wrangler. Dessutom kommer Jeep erövra även de lyssnar och tittar på stationer (LVS) på fye genom att leverera reklam material och uppmärksamma kunder. LVS är så populär och unik för f.y.e. Det ger kunderna möjlighet att se skanna streckkoden och visa ett urval av innehållet som finns på det valda ljud-CD, DVD eller spel via LCD-skärmar placerade i fye butiker.

Dessutom f.y.e. kunderna kan visa marknadsföring annonser för Jeep Wrangler på två sätt, en på streckkoden tryckta på baksidan av posten häften där de kunde scanna den och se om de vann den helt nya Jeep Wrangler med jeep Repair Manual. Det andra sättet är när de skannar produkten (t.ex. CD, DVD eller spel) hos LVS kommer Jeep Wrangler annonser visas.

“Kunderna älskar LVS stationer. De tillbringar mycket mer tid i butikerna, surfa och provtagning produkter”. sade Barry Burmaster, direktör för marknadsföring för Trans World Entertainment.

“Vi hade över 700.000 skannar av de häften, som vi trodde var ganska bra eftersom det utgjorde ungefär en 40% inresa takt, men vi hade 17,8 miljoner Wrangler annonser levereras med produkten genomsökningar som vida översteg vad vi förväntat oss. Våra butiker handlar om underhållning så om platsen inte är underhållande det helt enkelt inte kommer att fungera lika bra och kanske träffa konsumenternas motstånd “, förklarade han.

Samtidigt annan marknadsföringskampanj för Jeep Wrangler inkluderar butiken associerar i skjortor Jeep tee, Wrangler närvaro på fye hemsida, Jeep integration med återförsäljarens e-marknadskommunikation, Jeep integreras i säkringen TV-show, och en Jeep Wrangler tag på Fye nationella radioinslag.