cruising med Infiniti Q45

Säljs i USA, i Kanada, i Mellanöstern, i Sydkorea och i Taiwan, är Infiniti lyxvarumärket körs under Nissan Motors. För närvarande är Nissan Motors funderar på att släppa Infiniti varumärke på andra marknader som i Europa (med Ryssland och Ukraina från 2007), Kina (10 möjliga återförsäljare av nästa år), och även i Japan efter två år.

De modeller av detta märke av lyxbilar identifieras lätt eftersom deras namn är oftast består av en eller två bokstäver som är bifogade med siffror. Siffrorna är tänkta att ange kapaciteten hos motorn. För närvarande har Infiniti bara tre bilmodeller som är sedan, coupe, och sport utility vehicle. Alla fordon under detta varumärke traditionellt bygger på precis samma bil plattformar som vissa Nissan modeller också använder. Jämfört med Nissan fordon, Infiniti fordon håller ofta och har starkare motorer, avstämda suspensioner, styrsystem och mer lyxiga utnämningar interiör.

Berörda parter och ägare Infinity kunde köpa toppkvalitet delar rabatt auto från Auto Parts Go: s webbutik. Bildelar Go erbjuder nya bildelar, reservdelar bil, OEM bildelar och eftermarknaden bildelar. Som för Infiniti delar och tillbehör, bildelar Go erbjuder delar för Infiniti G20, I30, det I35, J30, M30, Q45, och QX4 bland många andra. För Infiniti Q45 delar, innehåller listan blåsa motorer, torkarblad, tätningar differential, a / c kondensorer, lökar strålkastare, luftfilter, vattenpumpar, förrätter bland många andra.

En av de fordon som körs under Infiniti varumärke och namn är Infiniti Q45. Det har Xenon-strålkastare som innehåller sju linser som gör att det ser högteknologi. Den kromade grillen för detta fordon är markerad av krom Infiniti logotyp tillsammans med några smakfulla kromdetaljer som lyser på bagageluckan och trösklar. Sätena i Infiniti Q45 har varit vackert och bekvämt gjort. De är justerbara och täcks av mjukt och segt skinn. Interiören är klimatet kontrolleras. De bakre sätena kan faktiskt luta och värms. Det har lyxiga funktioner som fullfölja hela paketet av Infiniti Q45.

Den Infiniti Q45 levereras med ett helt paket av funktioner. Listan innehåller ett 10-vägs makt förarsätet, en 8-vägs makt passagerarsätet, en 2-preferens minne för förarstolen, speglar, och hjulet, uppvärmda framsäten, klimat-kontrollerade framsäten, uppvärmda power baksäten, en dubbel -zons klimatanläggning, en power tilt och teleskop ratt, bakre ljud och kontroller klimat, en Infiniti analog klocka, en intelligent farthållare, en 300-watts Bose ljudsystem, en backkamera, en Infiniti röstigenkänningssystem, och en satellitradio bland många andra.