Dodge avenger finner sin väg tillbaka

När vi talar om Dodge Avenger, identifierar det tre bilar. Först är Dodge Avenger, som är en 2-dörrars coupé producerad 1995-2000 och avbröts för produktion efter 2000 års modell. Andra är Dodge Avenger Concept som presenterades under 2003 North American International Auto Show. Tredje är den nysläppta 2008 Dodge Avenger, som är ett atletiskt utformade 4 dörrars sedan som blev efterföljaren till Dodge Stratus.

“2008 års Avenger är en 4-dörrars, 5 passagerare familjen sedan, finns i 4 trim, allt från SE till R / T AWD. SE är utrustad med en standard 2,4-liters, I4, 173-hästars motor som uppnår 21-mpg i staden och 30-mpg på landsväg. En 4-växlad automatlåda med överväxel är standard. R / T AWD är utrustad med en standard 3,5-liters, V6, 235-hästars motor som uppnår 15-mpg i staden och 24-mpg på landsväg. En 6-växlad automatlåda med överväxel är standard. ”

The Avenger ser ganska bra ut i verklig bild än i bilder. Det är starkare och mer muskulös som det är också ren från topp till botten. De övergripande exteriör bildelar är näsan, med dess hårkors galler, stora strålkastare och vertikala linjer stämplat i huvan, gör Avanger ser väldigt sportig och muskulös. Den har en distinkt design som är mycket mer unikt än andra tråkiga stylade sedaner i samma klass.

I dess inre erbjuder en Chill Zone, som är en förvaringsbox som håller objekt sval med en extra luftkonditioneringsventiler. Det kan svalna så många som 12 burkar av drycker. “Standard funktioner på SE inkluderar luftkonditionering, makt dörrlås och fönster, makt bagageluckan release, tyg låg rygg skålade säten, en tilt-och-teleskopisk ratt, en MP3-kompatibel CD-spelare med fyra högtalare, dörrautomatik, farthållare, en höj-och sänkbar förarstol, belysta inträde och en split-fällbara baksätet. “The Avenger har potential att vara” en av de mest underhållande bilar i kategorin. Den har en MyGIG (TM) Multimedia Infotainment, en audio, navigation och underhållningssystem som tillåter användaren att ladda ner musik och bilder till en 20-gigabyte hårddisk.

Enligt usnews.rankingsandreviews.com, “I tester regeringen krasch, tjänade 2008 Avenger fem av fem möjliga stjärnor i förar-och passagerarstolen skydd i frontalkrock kraschar.”

Dess säkerhetsfunktioner inkluderar fyrhjuliga abs, antisladdsystem, sex krockkuddar, däcktryck övervakningssystem och ett säkerhetssystem.