Dodge Challenger avgaser uppgraderingar

Dodge Challenger började sin snabba regeringstid makten i början av 70-talet och hade en fyra år köra och sedan lades på is i ytterligare fyra år som följdes upp av ytterligare fem år och därefter, borta. Till och med tredje generationen utmanare dykt med full kraft under 2008. Debuten av detta förlorade långa besten var 6 feb 2008. Och ja det kommer med en Hemi. Dodge / Chrysler höll inte tillbaka när återskapa detta djur. Den första tredjedelen året generationens modell var en SRT8 6,1 L Hemi V8 som kom i Hemi orange. De 2010 modellerna kommer inte att vara tillgängliga i Hemi apelsin men kommer att införa Plum Crazy och Detonator Yellow. Oavsett vilken modell du väljer de alla kan skjutas till en ännu högre gräns än Chrysler / Dodge hade ursprungligen planerat. En av de mest populära uppgraderingar om du är en bil entusiast eller inte är Dodge Challenger Performance Avgassystem.

MBRP avgassystem har varit ledande i branschen i över femton år. MBRP har utformat ett avgassystem till system för att få ut den fulla potentialen av Dodge Challenger. Den MBRP Dodge Challenger raden av avgaser omfattar alla tredje generationens modeller. De kommer redo att driva makten för både dubbla Challengers avgas V8 och de enda avgaser Challengers V6. Hästkrafter vinster som kan förväntas från innovation MBRP är mellan 20 till 30 extra hästar, beroende på motorstorlek. De kommer med två typer av rostfritt stål, T-304 och T-409. Dessutom kommer de att öka vridmomentet med cirka 24 ft / lbs. Alla MBRP Dodge Challenger avgassystem produkter kommer med en begränsad livstidsgaranti mot defekter. Och om någon bryr du kommer att belönas med konservativa körning genom att öka gas körsträcka med 1-3 miles per gallon.

Nästa på listan över avgasprodukter är linjen från Magnaflow. Magnaflow har över 25 års erfarenhet av att lägga till lite extra för avgas industrin. Någon som minns “Grave Digger”? Som ett barn “Grave Digger” var min favorit monster truck. Magnaflow var knuten med chauffören Dennis Anderson som körde den ökända monster truck. Om prestanda betydde mest, för livet och en karriär, har Magnaflow och kommer att fortsätta att sättas på prov. De har sedan gått vidare till en mycket större värld försöker att ta på de flesta bil-och lastbilsmodeller. Dessa system kommer att ge en Dodge Challenger ett mer aggressivt sound som vi alla älskar. De kommer också att förbättra gas körsträcka, hästkrafter och vridmoment. Ett pris kan inte läggas på den skönhet som detta kommer att innebära för den redan vackra Dodge Challenger.

Den tredje och sista raden av avgaser som vi kommer att beröra är Corsa avgassystem. Corsa började med den rivaliserande Corvette 1998 och vågat utanför för att skapa det som nu är en annan av ledarna i Performance Exhaust rike. Corsa har en av de mest avancerade avgassystem i världen. De är anpassade för att leverera exakt vad Dodge Challenger måste överträffa konkurrenterna. De var utformade för att maximera hästkrafter, eliminera drone medan kryssningar och ljudet som det kommer att skapa kommer att vara en röst för att passa personlighet Dodge Challenger.

Det finns många andra avgassystem som finns på marknaden men för tiden vi kunde bara beröra ett par. De var inte satt i någon särskild ordning och de kommer alla att öka prestandan hos alla Dodge Challenger. Kör hårt och ha roligt gör det!