Dodge Durango hybrid recension – för-och nackdelar

Hybrider är populärare med den stadiga ökningen av bränslekostnaderna och den växande kunskap som bilavgaser förstör luftkvaliteten. Med Dodge Durango Hybrid, få dig att spara på bränsle och hålla din rymlig, sportig bil. Dodge Durango Hybrid är en full-size SUV med tre rader som har plats för åtta passagerare och kan dra upp till sex tusen pund.

Dodge Durango Hybrid kommer med många säkerhetsfunktioner inklusive sidokrockkuddar i alla tre rader, låsningsfria bromsar, bakre backup kamera system, stabilitetskontroll och släp gungning kontroll. Ägarna kommer att njuta av lädersäten, navigationssystem och uppvärmda framsäten. Detta fordon börjar på $ 45,340.

Denna stora SUV får 19 mpg i staden och 20 mpg på landsväg. För att få så bra gas körsträcka, kombinerar motorn en automatisk växellåda med en elhybrid drivsystem. Ingen speciell gas behövs och det finns inte ett batteri för att ladda. Det är så enkelt som att köra en icke-hybrid SUV.

Den 300 volts batteri denna SUV använder passar in i bilen utan att ta någon plats från sittplatser. Instrumentpanelen har mätare så att du kan övervaka din bränsleeffektivitet. Detta fordon sparar du pengar på gas, halar all din tuffa utrustning, har fortfarande HEMI som du litar på, har en rymlig, bekväm miljö och är bra för jorden. Vilken fantastisk kombination Dodge har införts med Dodge Durango Hybrid.

Du kan hitta mer information om hybridbilar på ProHybrid.com tillsammans med video nyheter, recensioner, och verktyg som prisuppgifter och en bil lån miniräknare.