dwi rekord – är expungement ett alternativ för att städa upp din DWI rekord

Om du har dom på din post för en DWI det kan resultera i ett enormt berg av problem för dig som går utöver att förlora ditt körkort. Potentiella arbetsgivare kan besluta att inte anställa dig på grund av det. Även om du redan har ett jobb du kan få sparken för att de inte vill att frågan om DWI påverka din prestation på jobbet. Det är ganska pinsamt att ha en DWI också. Den känslomässiga skador i kombination med finansiell stress är svårt för någon att ta.

En av de bästa alternativen du har är att behålla en väl kvalificerad DWI advokat som specialiserat sig på sådana fall. De kan hjälpa till att få anklagelserna mot dig antingen sjunkit eller minskas. Detta kommer att bero på omständigheterna kring din DWI gripandet. Officeren som drog dig över kommer att ge dig ett sobrietytest och få din alkoholhalt i blodet.

Termen radering är processen för ett gripande tas bort från din bakgrund rekord. Även om du inte är dömd för ett DWI i en domstol som DWI gripandet fortfarande kommer att vara på böckerna. Din DWI advokat måste lämna rätt pappersarbete att få det borttagna. Annars löper fortfarande risken för potentiella arbetsgivare ser att informationen och göra en bedömning om dig baserat på det.

Processen att utplåna en DWI gripandet från din post kräver en förfrågan skickas till domstolarna. Detta är en formell begäran om upplysningar som skall tätas. Vissa domstolar kommer att sända alla sina dokument för DWI gripandet till individen så det finns inte längre ett register över dem i deras databas.

De regler och lagar för utplåna din DWI rekord beror på vilket land man bor i. Men en majoritet av stater tydligt tillåta radering process om personen inte är dömd i en domstol. Det finns ett fåtal stater som tillåter posten att tas bort, när personen har fyllt skyldigheter sitt straff.

Din DWI advokat kan hjälpa dig att ta reda på alla de olika regler och föreskrifter därunder din statens riktlinjer. Detta är din bästa insats för att undvika en DWI övertygelse och att få DWI gripandet rekord avtjänats. I de flesta fall tar en uppgörelse innebär att du inte har rätt att be om ditt gripande rekord att utplånas.