eco körning på dina körlektioner i Yorkshire

eco körning på dina körlektioner i Yorkshire

När du tar dina körlektioner i Yorkshire måste du överväga varit vänlig mot miljön, bara stöder sparsam körning! Din trafiklärare i Yorkshire bör nämna detta för dig medan du är på dina lektioner i Yorkshire.

Inte nog med att du sparar miljön du också spara pengar från att lämna din ficka! Våra körskolor i Yorkshire driva det faktum att ha en bil som gör mer miles till galeon är bättre det tillåter dig att resa mer och betala mindre. Bränslesnåla bilar blir mer och mer överkomliga, förutom de kostar nästan ingenting att få.

Men det finns också ett antal saker du kan göra för att göra din bil drar mindre bränsle och spara lite pengar. Dessa är våra trafiklärare i Yorkshire knep!

Först något som är ansluten till ditt tak, till exempel takräcken, takbox, sänggavlar eller något som avbryter med dina bilar aerodynamik, minskar bränsleeffektivitet. Plus att köra med dina fönster och taklucka ned minskar också bränsleeffektiviteten på din bil (en massa människor är omedvetna om detta) så på att varm sommardag, kanske slå på air con på i stället för att öppna fönstren i år.

Det andra ett annat bra tips är att klippa ut motorn då stod i trafiken i en minut eller mer, även om detta kan tyckas meningslöst att ni på den tiden, kommer detta spara pengar i det långa loppet. Men gå inte stänga av motorn varje gång du stannar vid trafikljusen eftersom du är skyldig att orsaka vissa försämringen.

Slutligen när du kör bör du byta till den högsta möjliga växel så snart du kan, applicera varvtal på motorn i låga växlar orsakar mer bränsleförbrukning som behövs även om det hjälper dig att få ut plats snabbare.

Jag hoppas att detta har hjälpt dig att minska din bränsle räkningen för när du tar dina körlektioner i Yorkshire detta kommer att göra din trafiklärare lyckliga kaninen och förhoppningsvis när du har klarat ditt körkort på att köra din första bil kommer den att hålla en bit av kontanter i bakfickan för de gånger då du bara känner stänka ut!