eftersom hon är värt det

Min frus födelsedag är runt hörnet och för en gångs skull jag redan planerar vad som ska få henne, väl sortera på. Jag hade planerat att skicka henne till en dag för avkoppling på ett spa i sydvästra nära Dorset, när jag gick för att boka det om jag bara kunde få ett datum för i mitten av sommaren, har jag bokat det ändå.

Planen var att ge henne spa dag har en introduktion till de viktigaste nuvarande, en fin ny bil att köra själv dit. Det har varit en galen par år, 3 år sedan vi välkomnade ett tvillingpar i våra liv, sedan våra liv har vänts upp och ned. Hon var också tvungen att ge upp arbetet med att leta efter barn och jag har haft att ge upp ett jobb som innebar mycket resande runt om i Europa.

Vi har alltid sagt att när vi blev föräldrar uppfostrar våra barn på rätt sätt skulle vara vår prioritet, har våra föräldrar hjälpt enormt genom att tvillingarna utanför våra händer en gång i veckan för att ge oss lite tid att komma ikapp.

När tvillingarna föddes min fru gav upp sin dröm bil, Mini Cooper S – vi fick oss en Range Rover Vogue eftersom hon ville ha något stort och lätt att få barnen i och ur. Jag fick mig en liten Ford Focus för att komma till jobbet och tillbaka, det kändes alltid som en kompromiss ingen av oss var alltför nöjda med men vi fick med det.

Nu när vår ekonomi har fast lite jag ska köpa henne den nya Audi A1, få tillbaka en del av sin ungdom! Jag kommer att handla i fokus på Blackburn Audi, jag har bett dem att sätta ett band runt den nya A1 för mig. Vi ska hålla den Range Rover som vår familj bil och min pendlare bil när jag behöver köra in i arbetet. Förhoppningsvis kommer hon att gilla detta och det kommer att visa hur mycket jag uppskattar det hon har gett upp för vår familj.