eltruckar visas på SEMA

Under Specialty Equipment Market Association (eller KBM) show, var visa besökarna trollbundit av olika prylar och Gizmos för fordon och bilar som sattes på displayen. Folk kunde också lära sig om nya saker och nya tekniker för att hjälpa dem att få ut det bästa av sina fordon utan att spendera mycket. Bil älskare som söker även 1993 Ford Probe GT delar var också här för att kontrollera om de produkter som de behövde kunde vid nämnda utställning.

Det fanns också massor av fordon på displayen och dessa fordon varierade från den minsta skapelser man någonsin kan föreställa sig att de största och mäktigaste de som kunde och skulle hjälpa till mannen eftersom de går om sin vardag.

Phoenix motorcars, en av de ledande skaparna av unika fordon, skickade också ut, visas och utställningsmonter den typ av fordon som de har kunnat hantverk. Enligt årets SEMA Show, var företaget avsikt uppvisar sin sport utility truck. Nej, det var inte precis som alla andra pickup truck som du kunde se någonstans. Dessa lastbilar faktiskt sägas ha nollutsläpp. De drivs med el och inte genom någon typ av bränsle eller gas. Och ja, dessa lastbilar är redan redo att ta på vägar, gator, och alla andra typer av väg det är på den här planeten. Batteriet av denna Phoenix motorcars el powered sport utility truck är faktiskt revolutionerande Altairnano NanoSafe batteri.

Enligt skaparen av Phoenix motorcars el powered sport utility lastbil, detta fordon har faktiskt varit utformad med ägarna vagnparksfordon som mål. Dessa enheter skulle gärna hjälpa till ägarna ta på de olika utmaningar som de ställs inför varje dag och i processen fortfarande att kunna ta i rätt typ och mängd av vinsten.

Detta fordon kan faktiskt användas för att transportera inte bara en eller två passagerare men faktiskt en hel fem inuti sin hytt och har fortfarande full belastning vid sin lastbil säng. Plus, trots lastas så mycket, kan den Phoenix motorcars el powered sport utility truck skynda fortfarande upp till 95 miles per timme på motorvägen.