en givande tonåring körupplevelse

De körkunskaper For Life-programmet är förs till olika städer i hela landet av Ford Motor Company fonden samt av Governors Highway Safety Association (eller allmänt känd som GHSA). Och detta program är bara den stora paraply som täcker andra små uppstickare som Operation Teen Safe Driving, vilket, naturligtvis, anges att bistå och utbilda tonåriga förare.

Den här gången är programmet redan i Illinois och arrangörerna arbetar med statens Department of Transportation. Det har funnits 360 tonåriga förare redan tar del av hela kursen och det finns fortfarande mer att komma särskilt slutet delen den kommande 8 maj till den 10: e, där dessa unga förare skulle få ta den platsen bakom ratten och göra körningen själva.

Annat än att, har det också rapporterats att arrangörerna av nämnda kampanj och program även skulle skicka ut sina gratulationer och hyllningar till statens lokala gymnasieskolor som har varit en stor hjälp i att låta tonåriga förare vara mer säker när du kör och har rätt mängd utbildning innan de faktiskt är som lös på gatorna i sina FRAM filter-utrustade fordon.

Michael R. Stout är den nuvarande direktören för Illinois Department of Transportation s division på trafiksäkerheten. Han är också den nuvarande chefen för Illinois arm GHSA. Och på denna händelse, han uttrycker, “Illinois har varit tacksamma och stolta över att ha Ford och GHSA partner med oss ??för att förbättra kompetensen hos tonåring förare. Vi är övertygade om att detta program kommer att resultera i färre tonåring krascher. Dessutom är det den typ av program som gör det roligt att lära sig dessa viktiga kunskaper. ”

Jim Graham är Fords community relations manager och han säger, “Detta program har varit mycket utmanande för de tonåringar som de har skapat sina olika kampanj planer, och resan-och-kör säkerligen kommer att förbättra deras upplevelse. Summan av kardemumman är att vi hoppas att just detta program och evenemang förbättrar teen säkerhet i Tazewell länet och närliggande samhällen. ”

Ordföranden för GHSA, Christopher J. Murphy, också har något att dela, “Detta är första gången vi har genomfört en så bred, länsövergripande program, och vi är mycket nöjda med det intresse som det har genererat i skolorna . Gräsrötter program som detta är mycket viktiga i våra ansträngningar att sprida körskicklighet for Life meddelandet och spara tonåring liv. “