en kort genomgång av 2012 Honda Insight hybrid

2012 Honda Insight Hybrid kommer att införas som den bästa bränsleekonomi fordon, vilket är den största och senaste tekniska prestation av Honda. Några av de viktiga aspekter om fordonet ingår i denna översyn av 2012 Honda Insight hybrid.

2012 Honda Insight hybrid omdöme

Denna framtida generation fordon kommer att drivas av Hondas Integrated Motor Assist (IMAT) system som kopplar samman en 3-cylindrig VTECT-E motor tillsammans med en elmotor.

Systemet kommer att vara fullt utrustade med makt dörrar, speglar och fönster, en avlägsen post system, aluminiumfälgar, och AM / FM stereo kassett. Vid en jämförelse med 2011-versionen, kommer den här bilen att bli ganska annorlunda.

tekniska specifikationer

Höjdpunkterna prestandaspecifikationerna av 2012 Insight innefattar en högre toppfart, och den brinnande acceleration. Med denna motor, är fordonet förväntas ta 11,3 sekunder för att nå 60 kilometer av varvtalet med manuell växellåda, medan det kräver ungefär 11,5 sekunder med CVT.

Man tittar på den fysiska utseende, inte mycket har förändrats, även om det kan finnas mindre förändringar på den främre delen av fordonet.

Motorn integrerad i detta fordon kommer att arbeta med en 5-växlad manuell växellåda som styr kraften till bakhjulen. Den kombi med CVT och A / C är laddad med en traditionell 1,0-liters I3 65-hästkrafter hybridmotor, vars bränsleeffektivitet mönster uppnår 56 mpg på landsväg och 57 mpg i staden, kopplad till en vanlig variabel hastighet automatisk växellåda med överväxel skifta.

den nedersta raden

Avslutande denna korta genomgång av 2012 Honda Insight hybrid, är det ganska säkert att säga om du planerar att köpa eller leasa en 2012 Honda Insight hybrid, har tillverkaren som ett bra utbud av miljövänliga funktioner med förbättrad bränsleekonomi och minimerad användning av värdefulla resurser, så den nya Insight inte klämmer dina fickor, inte heller skulle de gas räkningar!