en översyn av 1994 Jeep Grand Cherokee

Inte så länge sedan köpte jag en begagnad 1994 Jeep Grand Cherokee ganska billigt. Jag hoppades att det blir svalt och skönt, men det var en riktig katastrof. Fortfarande finns det några bra saker i det, först och främst är det stort och kroppen är i perfekt form, och även sittplatser känns bekvämt, men som helhet min 1994 Grand Cherokee Jeep är hemskt. Nu är jag säker på att jag skulle ha varit bättre med en vettig Honda Civic eller något sådant, istället för att köpa den jeep som jag nu anser som den värsta någonsin köpet jag har gjort.

Det jag vill börja med är det monstruösa gasförbrukningen på denna SUV. Jag visste att det inte kommer att bli som för en Ford Fiesta, men får bara 13 miles per gallon är lite för mycket för mig, och det bara får mig att tänka en shot motor. Vad kommer härnäst det osäkra rullning av denna helt obalanserad klumpiga Jeep, tillsammans med sina omöjliga chocker. Med detta 1994 Jeep Grand Cherokee du faktiskt sätta ditt liv för risken att vända med varje tur du gör med en hastighet högre än 20 miles per timme. Vad jag kan säga säkert är att jag inte borde ha rusat in i det utan att ha en detaljerad kontroll av stadsjeepar, som skulle ha visat mig vad de möjliga och vanligaste problemen kan vara. Och den enda anledningen till att jag hoppade över den delen för var spännande priset de gav mig för bilen

Det finns bra saker som skall beaktas också i 1994 Jeep Grand Cherokee. Det är väldigt rymlig på baksidan och erbjuder gott om utrymme, ett plus som gör det en stor väg resa fordon. Funderar förråd ingen kan förneka att det är alltför häftigt, och detta bekräftar återigen påståendet att detta är en väg resa maskin. Vad är mer, har jag ett killer ljud i SUV. Det var faktiskt dekorerad med den tidigare ägaren som bara lämnade den i bilen. Detta ljudsystem inte bara levererar bra bas, men också håller otroligt skarpa hi-fi-ljud i diskant skala. Även med detta, dock, är inte alls tillräckligt för att kompensera för de fel man har, och höna jag tänker t så småningom alla pengar jag sparat genom att få det billigt kommer snart att slösas bort för reparationer av de chocker, maskiner mm eller även bara för gas för att få det att gå